ΔΕΙΤΕ...
Home / VIDEO / 10χρονο αγόρι παντρεύτηκε 8χρονο κορίτσι και ο γάμος τους προκάλεσε οργή στο διαδίκτυο.ΒΙΝΤΕΟ

10χρονο αγόρι παντρεύτηκε 8χρονο κορίτσι και ο γάμος τους προκάλεσε οργή στο διαδίκτυο.ΒΙΝΤΕΟ

Αυτή είναι η σοκαριστική στιγμή που ένα 8χρονο κοpίτσι φαίνεται να παντρεύεται ένα νεαρό αγόρι σε μια γαμήλια τσιγγάνικη “τελετή.” Τα πλάνα της αμφιλεγόμενης τελετής έγιναν στην πόλη Κραϊόβα της Ρουμανίας και δείχνουν τον τραγουδιστή Alex de la Caracal την ώρα που τραγουδούσε σε μια αίθουσα γεμάτη καλεσμένους. Στα πλάνα φαίνεται η 8χρονη να είναι περιτριγυρισμένη από ένα πλήθος που βιάζεται να βάλει τις τελευταίες πινελιές πάνω από το ροζ φόρεμά της.

Δείτε το βίντεο

 

 

Η 8χρονη επιδεικνύει το φόρεμα και τα δαχτυλίδια στα χέρια της καθώς οι παρευρισκόμενοι την χειροκροτούν. Ο 10χρονος γαμπρός φαίνεται να χορεύει δίπλα υπό τους ρυθμούς των παραδοσιακών τραγουδιών του τραγουδιστή. “Αφήστε τα παιχνίδια απ’ έξω, σήμερα παντρεύεστε”, ακούγεται να λέει ο τραγουδιστής στον 10χρονο γαμπρό. Στην συνέχεια η 8χρονη νύφη έκατσε σε ένα σκαμνί στο κέντρο της αίθουσας για να αφήσει τους καλεσμένους να θαυμάσουν το ολοκληρωμένο πλέον νυφικό της.

Οι γάμοι μεταξύ ανηλίκων είναι παράνομοι στη Ρουμανία και ο αυτοαποκαλούμενος ηγέτης της κοινότητας των Ρομά, Ντόριτς Κιοάμπα, ανακοίνωσε πριν από 4 χρόνια ότι οι τσιγγάνοι που παντρεύουν τα ανήλικα παιδιά τους θα παραδίδονται στην αστυνομία. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση από την κοινότητα των τσιγγάνων ή τις Αρχές για το συγκεκριμένο περιστατικό.

[dailymail]