ΔΕΙΤΕ...
Home / Η ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ / ΝΕΑ / 120 δευτερόλεπτα με τα ομορφότερα τοπία της Κρήτης!

120 δευτερόλεπτα με τα ομορφότερα τοπία της Κρήτης!

Κρήτη, ο επίγειος “παράδεισος” που είναι γεμάτος από άκρη σε άκρη με μοναδικής φυσικής ομορφιάς τοπία που άλλοτε θυμίζουν εξωτικό νησί της Καραϊβικής και άλλοτε βουνοπλαγιές των Ελβετικών Άλπεων. Ένας τόπος που αποτελεί δικαιολογημένα έναν από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς στην Ευρώπη και κάθε χρόνο τον επιλέγουν χιλιάδες τουρίστες για να ζήσουν τις διακοπές των ονείρων τους. Λίγες στιγμές σε ένα διαφημιστικό βίντεο ίσως είναι αρκετά για να «κλειστούν» τα εισιτήρια…

 

 

Τα απίστευτα χρώματα του ηλιοβασιλέματος, οι ατέλειωτες αμμουδιές με τα τιρκουάζ νερά, η θέα στο απέραντο γαλάζιο του Κρητικού Πελάγους και η καταπράσινη ενδοχώρα με τα γραφικά χωριά είναι στοιχεία που κερδίζουν τις εντυπώσεις ακόμη και του πιο απαιτητικού επισκέπτη.

Κάποιοι από τους χιλιάδες αυτούς επισκέπτες δεν αρκούνται μόνο στο να απολαύσουν τα μοναδικά τοπία που χαρακτηρίζουν την Κρήτη αλλά θέλουν να καταγράψουν την μοναδική ομορφιά και να την παρουσιάσουν στον κόσμο ολόκληρο. Όπως ένας ερασιτέχνης κινηματογραφιστής, ο Άλεξ Σκάβαλντ που μας προσφέρει ένα σούπερ drone βίντεο 2 λεπτών με υπέροχα εναέρια πλάνα.

Δείτε το βίντεο και απολαύστε Κρήτη:

 

 

 

 

 

Αντώνης Τσαλίκης για το Daynight.gr

#pressgreece