ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / 21χρονη κοπέλα φοράει για πρώτη φορά μπικίνι και η φωτογραφία της γίνεται θέμα συζήτησης

21χρονη κοπέλα φοράει για πρώτη φορά μπικίνι και η φωτογραφία της γίνεται θέμα συζήτησης

Η Lesley Miller ανάρτησε την πρώτη φωτογραφία της με μαγιο  στο facebook και απέσπασε 32.000 like, χάρη στις ατέλειες του σώματός της.

Πιο συγκεκριμένα, η Lesley Miller είναι 21 ετών, όμως, παραδόξως, δεν είχε αναρτήσει ποτέ στο Facebook και το Instagram φωτογραφίες της με μαγιό.

 

Η ίδια τράβηξε και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της με μπικίνι πρόσφατα, συγκεντρώνοντας πάνω από 30.000 like στο facebook  χάρη στο σχόλιο με το οποίο τη συνόδευσε.

 

 

Lesley Miller: Η ανάρτησή της στο facebook

 

«Πέρασα 18 χρόνια από τη ζωή μου περιμένοντας.

 

Κράτησα το σώμα μου καλυμμένο και κρυμμένο. Έλεγα στον εαυτό μου ότι κάποια μέρα θα το άφηνα επιτέλους να φανεί. Θα έκανα όλα όσα ονειρευόμουν όταν θα ήμουν “αρκετά” όπως ήθελα. Αρκετά αδύνατη, αρκετά ευτυχισμένη, με αρκετή αυτοπεποίθηση. Όταν το σώμα μου θα έδειχνε όπως θα έπρεπε να δείχνει.

 

Πολέμησα το σώμα μου με κάθε τρόπο, νιώθοντας πάντα ντροπιασμένη και παραμένοντας σιωπηλή.

 

Όταν ήμουν 3 ετών, οι συμμαθητές μου με ρωτούσαν γιατί ήμουν πιο μεγαλόσωμη από αυτούς. Και γιατί δεν φορούσα τα ρούχα που φορούσαν εκείνοι.

 

Όταν ήμουν 7, πήγα στα Weight Watchers και καθόμουν απελπισμένη ανάμεσα σε γυναίκες μέσης ηλικίας που προσπαθούσαν να χάσουν μερικά κιλά.

 

Όταν ήμουν 9, πήγα σε κατασκήνωση απώλειας βάρους και στάθηκα στην ουρά από την πρώτη εβδομάδα για να φωτογραφίσουν το υπέρβαρο σώμα μου πριν την αρχή του προγράμματος.

 

 

Όταν ήμουν 11, ένας χειρούργος μου έκοψε το στομάχι και μου είπε πόσο ευτυχισμένη θα γινόμουν επιτέλους. Ήμουν η μικρότερη που έκανα εγχείριση απώλειας βάρους.

 

Όταν ήμουν 15, άρχισα να αυτοτραυματίζομαι κόβοντας το δέρμα μου. Θεωρούσα ότι μου άξιζε.

 

Όταν ήμουν 20, έχασα το μισό από το βάρος του σώματός μου μέσα σε εννέα μήνες και η αυτοεκτίμηση που ένιωθα κάθε μέρα καθοριζόταν από τον αριθμό των γραμμαρίων που είχα καταφέρει να χάσω την προηγούμενη.

 

Και μετά, κουράστηκα να περιμένω.

 

 

 

Τα βλέπετε όλα. Παράξενα εξογκώματα και περιττά κομμάτια λίπους. Πλαδαρό δέρμα. Ραγάδες, κυτταρίτιδα, σημάδια από τη χειρουργική επέμβαση και από αυτοτραυματισμούς.

 

Lesley Miller: Θέλω ν’ αγαπώ ολόκληρο τον εαυτό μου, όχι μόνο τα αποδεκτά από τους άλλους σημεία

 

Θέλω να μάθω να αγαπώ ολόκληρο τον εαυτό μου, όχι μόνο τα σημεία του που θεωρούνται από τους άλλους αποδεκτά. Γιατί το μυστικό είναι ότι ήμουν πάντα επαρκής. Όπως είστε κι εσείς».

 

Εκτός από τα 32.000 like, η Lesley απέσπασε και αμέτρητα θετικά σχόλια για την ανάρτησή της, εφόσον είχε το θάρρος να αφηγηθεί την ιστορία της, κατάφερε τελικά να αποδεχτεί τον εαυτό της και, μάλιστα, παρότρυνε και άλλους να το κάνουν.

 

enimerotiko