ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / 23χρονη κέρδισε το λαχείο και πληρώνει 70.000 ευρώ κάποιον άντρα για να γίνει το αγόρι της

23χρονη κέρδισε το λαχείο και πληρώνει 70.000 ευρώ κάποιον άντρα για να γίνει το αγόρι της

Μια τυχερή νικήτρια της λοταρίας Euromillions ανέφερε ότι είναι πρόθυμη να πληρώσει το καινούργιο της αγόρι μέχρι και 70.000 ευρώ τον χρόνο για να βγαίνει μαζί της μετά από σειρά αποτυχημένων ραντεβού. Η 23χρονη Τζέιν Παρκ από την Σκωτία θα ανοίξει μια καινούργια ιστοσελίδα όπου τα αγόρια μπορούν να υποβάλουν αίτηση για να γίνουν το αγόρι της ελπίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να βρει την αγάπη.

Ο τυχερός θα παίρνει “μισθό” μέχρι και 70.000 ευρώ τον χρόνο για να βγαίνει μαζί της. Σύμφωνα με διάφορες πηγές, η 23χρονη προβληματίζεται για τα κίνητρα των ανθρώπων που την προσεγγίζουν από την στιγμή που κέρδισε στην λοταρία.

“Ή Τζέιν είναι καταπληκτική και έχει πολλά να δώσει αλλά από την στιγμή που κέρδισε βρέθηκε μόνη της και έγινε απίστευτα άτυχη”, ανέφερε μια πηγή. “Δεν μπορεί να είναι σίγουρη αν την αγαπούν για εκείνη ή για τον τραπεζικό της λογαριασμό. Έτσι, προτιμάει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα από την αρχή”, πρόσθεσε. Η Τζέιν ήταν μόλις 17 ετών όταν κέρδισε 900.000 ευρώ στην λοταρία. Χρησιμοποίησε αυτά τα χρήματα για να αγοράσει καινούργια αυτοκίνητα, τσάντες και να φτιάξει τα δόντια της.

Επίσης, έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις στο στήθος και τους γλουτούς της. Το 2016 η Τζέιν έβγαινε με έναν φιναλίστ του X-Factor, τον Σαμ Κάλαχαν. Την προηγούμενη εβδομάδα ανακοίνωσε ότι χώρισε από τον 19χρονο ποδοσφαιριστή Τζόρνταν Πιγκότ μέσω του Instagram. “Ελεύθερη και χοντρή”, ήταν η λεζάντα της φωτογραφίας που την έδειχνε με πίτσες και άλλα φαγητά. [dailymail]

tilestwra

Διαβάστε την συνέχεια...