ΔΕΙΤΕ...
Home / ΑΣΤΕΙΑ / ΠΕΡΙΕΡΓΑ / 28χρονη γυναίκα γέννησε φυσιολογικά και χωρίς επισκληρίδιο μωρό «γίγαντα» 6 κιλών

28χρονη γυναίκα γέννησε φυσιολογικά και χωρίς επισκληρίδιο μωρό «γίγαντα» 6 κιλών

Μητέρα: Ένα αγόρι, που γεννήθηκε με βάρος έξι κιλών, αφήνοντας άφωνους τους ιατρούς. Πρόκειται για το μωρό με το μεγαλύτερο βάρος στο νοσοκομείο του Blacktown. Το συγκεκριμένο νοσοκομείο εδρεύει στο Δυτικό Σίδνεϊ. Το όνομά του μωρού είναι Parker Bell. Ήρθε πρόσφατα στον κόσμο. Μάλιστα, γεννήθηκε νωρίτερα από ό,τι θα έπρεπε κανονικά.

 

 

 

28χρονη γυναίκα γέννησε φυσιολογικά και χωρίς επισκληρίδιο μωρό «γίγαντα» 6 κιλών - Εικόνα 2

Η μητέρα του είναι 28 χρονών. Ένιωθε πραγματικά υπερήφανη για το γιο της, ενώ κατά τη διάρκεια της γέννας δεν αντιμετώπισε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Η γέννα πραγματοποιήθηκε χωρίς πόνους και χωρίς επιπλοκές για τη μητέρα. Όσον αφορά, την μητέρα, εκείνη δεν γνώριζε για το πραγματικό βάρος του εμβρύου που κυοφορούσε τόσο καιρό, δηλώνοντας: «Πιστεύω ότι όλες οι γέννες πονάνε, είτε το μωρό είναι 2 κιλά είτε 6 κιλά».

 

 

28χρονη γυναίκα γέννησε φυσιολογικά και χωρίς επισκληρίδιο μωρό «γίγαντα» 6 κιλών - Εικόνα 3

Οι αντιδράσεις άλλων μητέρων

Ευχάριστη ήταν η αντίδραση μητέρων, οι οποίες αποφάσισαν να συγχαρούν από το διαδίκτυο την προσπάθεια της 28χρονης μητέρας. Μάλιστα, μία από αυτές προχώρησε σε σχετική ανάρτηση σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας: «Αυτό το μικρό μωρό ζυγίζει περισσότερο από δύο δίδυμα μαζί».

Αντίθετα, μία άλλη μητέρα, επεσήμανε: «Το σώμα της γυναίκας είναι εκπληκτικό! Συγχαρητήρια στη μητέρα, αλλά και στο προσωπικό του νοσοκομείου που βοήθησε αυτή τη μαμά να φέρει στον κόσμο το μωρό της».

 

 

 

28χρονη γυναίκα γέννησε φυσιολογικά και χωρίς επισκληρίδιο μωρό «γίγαντα» 6 κιλών - Εικόνα 4

Έπειτα, από τη γέννηση του μωρού, τόσο η περήφανοι γονείς του, όσο και η μεγαλύτερη αδερφή του, η οποία ακούει στο όνομα, Maddison, αποφάσισαν να επιστρέψουν στο σπίτι τους. Το σπίτι τους βρίσκεται στο Riverstone, μια περιοχή η οποία είναι βορειοδυτικά του Σίδνεϊ.

Από εκεί και πέρα, η οικογένεια του νεογέννητου μωρού έχει ξεκινήσει ήδη τα μελλοντικά σχέδια, όσον αφορά τις αθλητικές δραστηριότητες του. «Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει κάποια στιγμή ποδοσφαιριστής ή αθλητής της κωπηλασίας, και τα δύο θα κάνουν τον πατέρα του πολύ ευτυχισμένο!», δήλωσε για το νεογέννητο μωρό και το μέλλον του, η μητέρα του.

 

 

newside