ΔΕΙΤΕ...
Home / ΥΓΕΙΑ / ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ / 3 Λόγοι που δεν θα Απαντήσει στα Μηνύματα σου μια Γυναίκα Μετά την Γνωριμία σας

3 Λόγοι που δεν θα Απαντήσει στα Μηνύματα σου μια Γυναίκα Μετά την Γνωριμία σας

Γιατί Μια Γυναίκα Δεν Σου Απαντά

 

Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να προσεγγίζεις αποφασιστικά την γυναίκα που σου αρέσει. Ειδικά όταν φτάνετε στην πολυπόθητη ανταλλαγή στοιχείων, νιώθεις ότι έχεις νικήσει και ότι είχες δίκιο που την προσέγγισες και της έδειξες ξεκάθαρα τις προθέσεις σου.

Τι γίνεται όμως όταν ξημερώνει η επόμενη μέρα και δεν απαντάει στις κλήσεις και τα μηνύματά σου; Φταις εσύ; Είπες ή έκανες κάτι λάθος; Ή φταίει εκείνη; Σε αγνοεί επίτηδες;

Άξιζε Να Ασχοληθείς Τελικά Ή Έκανες Λάθος Που Την Προσέγγισες;

 

 

Καταρχάς, το No 1 πράγμα που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι ότι, στις περισσότερες περιπτώσεις, μια γυναίκα αποφασίζει σε υποσυνείδητο επίπεδο το εάν θα σου απαντήσει την επόμενη μέρα κατά την διάρκεια της συνομιλίας σας το προηγούμενο βράδυ.

Αυτό σημαίνει ότι έχει τεράστια βαρύτητα ο τρόπος που επικοινωνείτε κατά την διάρκεια της πρώτης σας γνωριμίας και η χημεία που έχετε, καθώς αυτά είναι που θα θυμάται την επόμενη μέρα.

Το δεύτερο που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι οι περισσότερες γυναίκες δεν αγνοούν τα μηνύματά σου από εγωισμό ούτε για να σε κάνουν να κυνηγήσεις. Το πιο πιθανό είναι ότι δεν ενδιαφέρονται και δεν θέλουν να σε απορρίψουν με ευθύ τρόπο γιατί αυτή είναι η φύση τους.

Γιατί μια γυναίκα δεν θα σου απαντήσει; Δες ποια είναι τα λάθη που κάνεις και δεν δημουργείς έλξη.

 

Θα μου πεις: «και γιατί δεν το λένε εξ αρχής, αλλά μου δίνουν τον αριθμό τους ενώ δεν έχουν σκοπό να επικοινωνήσουν ξανά; Θέλουν να με παιδεύουν ή το κάνουν για επιβεβαίωση;»

Προφανώς, σε πολλές περιπτώσεις υπάρχουν γυναίκες που θέλουν την επιβεβαίωση, οπότε δίνουν τον αριθμό τους κι ας μην έχουν σκοπό να απαντήσουν. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι όλες οι γυναίκες φέρονται το ίδιο, νιώθουν το ίδιο και δίνουν τον αριθμό τους για επιβεβαίωση. Ο κάθε άνθρωπος λειτουργεί διαφορετικά και δεν είναι ωφέλιμο να κατηγορούμε όλες τις γυναίκες επειδή μερικές φέρονται με αγένεια.

 

 

Από την άλλη, υπάρχουν πιο ουσιαστικοί λόγοι που μια γυναίκα δεν θα απαντήσει την επόμενη μέρα στις κλήσεις σου από το ότι στο παίζει δύσκολη ή ότι απλά της αρέσει να παίρνει επιβεβαίωση με αυτόν τον τρόπο.

Συνέχισε να διαβάζεις και θα ανακαλύψεις τους τρεις πιο βασικούς λόγους που μια γυναίκα αγνοεί τα μηνύματά σου και τις κλήσεις σου μετά την πρώτη σας γνωριμία.

 

#1. Την Επόμενη Μέρα, Η Γυναίκα Εκλογίκευσε Την Μεταξύ Σας Σχέση

γυναίκα

Όταν έρχεται, λοιπόν, το επόμενο πρωί, πολλές γυναίκες μπαίνουμε στην διαδικασία εκλογίκευσης της χτεσινής νύχτας και των πράξεών μας. Εκεί σταματάμε να λειτουργούμε συναισθηματικά και τα ηνία αναλαμβάνει η λογική.

Ενώ χτες σκεφτόταν ότι της αρέσει ο συγκεκριμένος άντρας και ότι σίγουρα θέλει να βγει μαζί του, την επόμενη σκέφτεται ότι ίσως φάνηκε πολύ πρόθυμη που έδωσε αμέσως τον αριθμό της ή θυμάται κάτι που δεν της άρεσε πάνω του και αποφασίζει ότι είναι καλύτερο να μην απαντήσει.

 

 

Όταν μια ερωτική συναναστροφή περνάει στην εκλογίκευση, είναι λογικό να αναιρεθεί η απόφαση η οποία πάρθηκε συναισθηματικά.

Σε αυτήν την περίπτωση, ούτε το παίζει δύσκολη ούτε σου έδωσε τον αριθμό γνωρίζοντας ότι δεν θα απαντήσει. Εκείνη την στιγμή και η ίδια ήθελε να συνεχιστεί η επικοινωνία σας. Την επόμενη μέρα όμως που τα συναισθήματα είχαν καταλαγιάσει και δεν υπήρχε πλέον ο αρχικός ενθουσιασμός, άρχισε να σκέφτεται πιο λογικά και κατέληξε σε μια διαφορετική απόφαση.

#2. Σου Έδωσε Τον Αριθμό Της Από Ευγένεια

ευγένεια

Αν και δε συμφωνώ με την συγκεκριμένη μέθοδο, πολλές γυναίκες ντρεπόμαστε να αρνηθούμε σε έναν ευγενικό άντρα. Έτσι προτιμάμε να του δώσουμε τον αριθμό μας παρά να τον απορρίψουμε κατευθείαν. Σκεφτόμαστε ότι τουλάχιστον ο συγκεκριμένος άντρας είχε το θάρρος να μας προσεγγίσει. Γι΄αυτό δε θέλουμε να του πούμε ευθέως ότι δεν ενδιαφερόμαστε.

Αν και είμαι της άποψης ότι οι προθέσεις και των δύο ατόμων είναι ωφέλιμο να γίνονται ξεκάθαρες από την αρχή, πολλές φορές οι γυναίκες σκεφτόμαστε πιο συναισθηματικά και ντρεπόμαστε να πούμε αυτό που νιώθουμε.

 

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, αυτό δεν έχει να κάνει με εσένα, αλλά με την γυναίκα που έχεις απέναντί σου. Δεν μπορείς να προβλέψεις τις κινήσεις κανενός ανθρώπου, επομένως ούτε και τις δικές της. Ξέχνα το και προχώρα παρακάτω.

 

#3. Η Γυναίκα Δεν Αισθάνθηκε Αρκετή Έλξη Κατά Την Διάρκεια Της Συναναστροφής Σας

γιατί μια γυναίκα δεν θα απαντήσει

Σε αυτήν την περίπτωση έχεις ένα προβάδισμα. Αν δημιουργήσεις αρκετή έλξη στην γυναίκα, οι πιθανότητες να σου απαντήσει την επόμενη μέρα είναι πολύ μεγαλύτερες.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην απαντήσω σε έναν άντρα που μου έχει δημιουργήσει έλξη. Ίσα ίσα που θα περιμένω με αγωνία την κλήση του.

 

 

Αντίθετα, εάν υπάρχει επικοινωνία και η συζήτηση ρέει, αλλά δεν νιώθω να έλκομαι ερωτικά από εκείνον, είναι πολύ πιο πιθανό να αγνοήσω το μήνυμά του την επόμενη μέρα.

 

Μάθε ποια επικοινωνιακά λάθη κάνεις και σε οδηγούν στην απόρριψη για να μην τα κάνεις.

 

Σε κάθε περίπτωση, θέλω να συνειδητοποιήσεις δύο πράγματα:

Α) Πρώτον, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι. Όπως και οι γυναίκες, έτσι και οι άντρες αγνοούν μηνύματα και εξαφανίζονται. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσω να φλερτάρω επειδή κάποιος δεν μου απάντησε. Αντίστοιχα, ελπίζω κι εσύ να λειτουργήσεις πιο αποφασιστικά και να προχωρήσεις στην επόμενη.

Β) Δεύτερον, δεν ευθύνεσαι πάντα εσύ ή εκείνη που κόπηκε η επικοινωνία μετά την πρώτη γνωριμία. Ίσως δεν έκανες κάτι λάθος και ίσως δεν έκανε ούτε εκείνη. Το γιατί μια γυναίκα δεν ανταποκρίνεται μπορεί να μην οφείλεται σε δικές σου ενέργειες. Υπάρχουν και εξωτερικοί, αστάθμητοι παράγοντες που παίζουν τεράστιο ρόλο.

 

Το παιχνίδι του φλερτ παίζεται κυρίως σε υποσυνείδητο επίπεδο. Αυτό σημαίνει ότι πολλές φορές κι εμείς οι ίδιες δεν μπορούμε να αντιληφθούμε τον λόγο που απαντάμε σε έναν άντρα και σε έναν άλλον όχι.

Αν θες να μάθεις περισσότερα για το πώς λειτουργούν οι σχέσεις, δες εδώ.

 

Το βιβλίο Άνδρας Αξίας από τους ιδρυτές του Men Of Style μπορεί να σου δώσει μια καλύτερη εικόνα. Βρες το εδώ.

 

Καλή συνέχεια