ΔΕΙΤΕ...
Home / ΥΓΕΙΑ / ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ / 5 (απλά) πράγματα που μπορείς να κάνεις φέτος το καλοκαίρι με τη σχέση σου

5 (απλά) πράγματα που μπορείς να κάνεις φέτος το καλοκαίρι με τη σχέση σου

Έχεις σκεφτεί τι θα κάνεις με τη σχέση σου φέτος το καλοκαίρι;

Οι διακοπές έχουν ξεκινήσει και επίσημα. Έχεις τελειώσει με την εξεταστική και ότι άλλο έχεις να κάνεις και θέλεις να προετοιμάσεις το καλοκαίρι σου για να το περάσεις όμορφα με τη σχέση σου. Θέλεις, το φετινό καλοκαίρι, να είναι ξεχωριστό.

 

1. Μείνετε μαζί για κάποιες μέρες

Τώρα που λείπουν και οι γονείς από το σπίτι είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να μπορέσεις να περάσεις λίγες μέρες με τη σχέση σου στο ίδιο σπίτι. Να μείνετε μαζί για κάποιες μέρες. Να μαγειρέψετε ο ένας στον άλλο. Να πάτε βόλτες και να αφιερώσετε τις μέρες σας ο ένας στον άλλο.

2. Βόλτες στην παραλία

Από ρομαντικές βόλτες το βράδυ, όπου θα μιλάτε για τα πάντα, μέχρι και πρωινές εξορμήσεις για μπάνιο και ηλιοθεραπεία. Είναι ότι πρέπει για να ζήσεις και το καλοκαίρι και να νιώθεις ότι είσαι διακοπές με τη σχέση σου.

3. Ανακαλύψτε την πόλη που μένετε

Πηγαίνετε βόλτες σε διάφορα μπαράκια και κάθε μέρα σε ένα διαφορετικό μέρος. Είναι κάτι ωραίο που ξεχωρίζει και κάνει μοναδική κάθε μέρα.

4. Πηγαίνετε διακοπές μαζί

Κανονίστε να πάτε κάπου μαζί, έστω για ένα τριήμερο. Μακριά από όλους κι από όλα. Μόνοι σας! Είναι ότι καλύτερο που μπορείς να κάνεις με τη σχέση σου μέσα στο καλοκαίρι!

5. Γίνεται ρομαντικοί

Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για να ξαπλώσετε κάτω από τα αστέρια. Να δείτε το φεγγάρι. Να κάνετε βόλτες το βράδυ. Ο ρομαντισμός χρειάζεται και αναζωογονεί μία σχέση.

 

πηγη : neolaia