ΔΕΙΤΕ...
Home / ΑΣΤΕΙΑ / ΠΕΡΙΕΡΓΑ / Τραγικός γαμπρός έκανε πρόταση γάμου και έριξε το δαχτυλίδι στον υπόνομο | ΒΙΝΤΕΟ

Τραγικός γαμπρός έκανε πρόταση γάμου και έριξε το δαχτυλίδι στον υπόνομο | ΒΙΝΤΕΟ

Πολλά μπορούν να πάνε λάθος σε μία πρόταση γάμου, το «όχι» της γυναίκας, η αμηχανία και το άγχος του άντρα μέχρι και λιποθυμία από υπερβολική δόση συναισθημάτων. Τι συμβαίνει όμως όταν το διαμαντένιο δαχτυλίδι γλιστράει και πέφτει σε έναν υπόνομο; Κλαις για τα χρήματα που έδωσες, προσπαθείς να κάνεις τα πάντα για να το πιάσεις; Ή φεύγεις και κάνεις σαν να μην έγινε τίποτα;

Την περασμένη Παρασκευή ένα ερωτευμένο ζευγάρι έκανε τις διακοπές του στη Νέα Υόρκη. Τη στιγμή λοιπόν που ο άντρας ήταν αποφασισμένος να κάνει το επόμενο βήμα, βγάζει το δαχτυλίδι και τη στιγμή που είναι έτοιμος να το περάσει στο δάχτυλο της αγαπημένης του πέφτει στον υπόνομο. Η κοπέλα πιάνει το πρόσωπο της καθώς δεν μπορεί να πιστέψει ότι έγινε κάτι τέτοιο!

Το ζευγάρι, ενημέρωσε την αστυνομία για το περιστατικό αλλά στη συνέχεια ο John και η αρραβωνιαστικιά του επέστρεψαν στη Βρετανία. Η αστυνομία της Νέας Υόρκης όμως πήρε σοβαρά το θέμα, φρόντισε να αφαιρεθεί η σχάρα και να ανακτηθεί το δαχτυλίδι.

Προκειμένου να εντοπίσουν το ζευγάρι και να το επιστρέψουν, έκαναν και σχετική ανάρτηση στο Twitter με το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας αλλά και το δαχτυλίδι που εντόπισαν, ενώ το κείμενο ήταν γραμμένο με αρκετή δόση χιούμορ…

Για την ακρίβεια η ανάρτηση αναφέρει πως «Καταζητείται επειδή από τον ενθουσιασμό του έριξε το δαχτυλίδι της αρραβωνιαστικιάς του στον υπόνομο» και εξηγεί πως οι αστυνομικοί το ανέκτησαν και θα ήθελαν να το επιστρέψουν, ενώ ζητούν πληροφορίες από τους πολίτες για τον εντοπισμό τους.

Ενσωματωμένο βίντεο

Πηγή: www.paraskhnio.gr

Διαβάστε την συνέχεια...