ΔΕΙΤΕ...
Home / ΑΣΤΕΙΑ / ΠΕΡΙΕΡΓΑ / 69χρονος συνταξιούχος αλλάξει νομικά την ηλικία του σε 45 για να προσελκύει γυναίκες μεσώ ίντερνετ.

69χρονος συνταξιούχος αλλάξει νομικά την ηλικία του σε 45 για να προσελκύει γυναίκες μεσώ ίντερνετ.

Ένας 69χρονος άντρας από την Ολλανδία παλεύει να αλλάξει νομικά την ηλικία του κατά 20 χρόνια λιγότερο για να μπορεί να δουλεύει περισσότερο και να προσελκύει περισσότερες γυναίκες στο ιντερνετ

Ο Εμίλ Ράτλμπαντ υποστηρίζει ότι οι τρανσeξουαλ άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να αλλάζουν φύλου έχει και εκείνος το δικαίωμα να αλλάξει την ημερομηνία γέννησής του επειδή οι γιατροί είπαν ότι έχει το σώμα ενός 45χρονου άντρα.

Ο 69χρονος που εργάζεται ως ομιλητής και εμφανίζεται στα ΜΜΕ της Ολλανδίας έκανε μήνυση στον δήμο του όταν οι υπεύθυνοι αρνήθηκαν να αλλάξουν την ημερομηνία γέννησή τους στα επίσημα έγγραφα. “Έχω κάνει εξετάσεις και ξέρεις τι δείχνουν; Η βιολογική μου ηλικία είναι 45 ετών”, ανέφερε ο 69χρονος.

Ο κύριος Ράτλμπαντ γεννήθηκε στις 11 Μαρτίου 1949 αλλά υποστηρίζει ότι αισθάνεται τουλάχιστον 20 χρόνια νεώτερος. Έτσι, θέλει να αλλάξει την ημερομηνία γέννησή του και να την κάνει 11 Μαρτίου 1969. “Όταν είμαι 69 ετών νιώθω περιορισμένος. Αν είμαι 49 ετών μπορώ να αγοράσω καινούργιο σπίτι και να οδηγήσω διαφορετικό αυτοκίνητο.

Όταν μπαίνω στο Tinder και λέει ότι είμαι 69 ετών δεν παίρνω καμία απάντηση. Αν είμαι 49 και έχω αυτό το πρόσωπο θα βρίσκομαι σε πλεονεκτική θέση”, πρόσθεσε. “Οι τρανσeξουαλ άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν το φύλο τους στο πιστοποιητικό γέννησής τους και συνεχίζοντας στο ίδιο πνεύμα θα πρέπει να υπάρχει χώρος και για την αλλαγή της ημερομηνίας γέννησής.”

Ο 69χρονος υποστηρίζει ότι γίνονται διακρίσεις εις βάρος του καθημερινά εξαιτίας της ηλικίας του. Επίσης, παραπονιέται ότι οι εταιρίες διστάζουν να τον προσλάβουν ως σύμβουλο έναν συνταξιούχο. Ο δικαστής ανέφερε ότι καταλαβαίνει με κάποιον τρόπο τον 69χρονο καθώς κάποτε θα φαινόταν αδιανόητο για κάποιον να αλλάξει το φύλο του. Ωστόσο, ανέφερε ότι θα υπήρχαν πρακτικά προβλήματα αν επιτρεπόταν στους ανθρώπους να αλλάξουν την ημερομηνία γέννησής τους αφού πρακτικά αυτό θα σήμαινε την νόμιμη διαγραφή μέρους της ζωής ενός ανθρώπου.

[dailymail]