ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΕ ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ!

ΣΕ ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ!

Οι ειδικοί πληροφορούν: φτάνει να πάρεις ένα για να χάσεις 2,5 κιλά. Ο καθηγητής Victor Olsen έχει αποδείξει με βάση ιατρικά τεστ ότι ήδη μετά από 120 λεπτά το παρασκεύασμα καταστρέφει τον λιπώδη ιστό. Ταυτόχρονα αφαιρεί στρώματα χοληστερίνης που ξεκολλάνε από τις αρτηρίες. Χάρη σε αυτό την ίδια στιγμή αδυνατίζει και καταργεί όλες τις πιο σημαντικές αρνητικές επιδράσεις της παχυσαρκίας στην υγεία: υψηλή χοληστερίνη, υψηλό σάκχαρο και μεταβολικές διαταραχές.

Ο

καθηγητής Olsen από το Ohio College έχει δημιουργήσει μια ταχύτατη και 100% φυσική φόρμουλα αδυνατίσματος. Στο επιστημονικό περιβάλλον – από τους ειδικούς της γενετικής ως τους γιατρούς και καθηγητές πανεπιστημίων – όλοι συμφωνούν ότι πρόκειται για επιστημονική επανάσταση στη μάχη κατά της παχυσαρκίας. Την διαβεβαιώνουν ανεξάρτητες εμπειρικές δοκιμές, χημικές και κλινικές εξετάσεις.

Μόνο στις ΗΠΑ και στην Ιαπωνία την φόρμουλα του καθηγητή έχουν ήδη δοκιμάσει 9000 άτομα. Ερωτηματολόγια και συνεντεύξεις με καταναλωτές έχουν αποδείξει ότι έχει δύο ιδιότητες:

Δρα 3 φορές γρηγορότερα ακόμα και από τις ασκήσεις που συνδυάζονται με δίαιτα λίγων θερμίδων.
Ρίχνει την χοληστερίνη και έχει θετική επίδραση στην ροή του αίματος στις αρτηρίες.

Τα άτομα που αδυνατίζουν με την βοήθεια του καθηγητή έχουν απαλλαχθεί από την χοληστερίνη που είναι αποθηκευμένη στις αρτηρίες

Θα κάψεις 2 κιλά λίπος και θα ρίξεις την χοληστερίνη μέσα σε 2 ώρες μετά την χρήση – αποτέλεσμα εγγυημένο με ιατρικά τεστ.

Διάβασε πώς ο καθηγητής εξηγεί την δράση της δικής του ταχύτατης φόρμουλας αδυνατίσματος με επιστημονικό τρόπο:

«Το μυστικό αποτελεσματικότητας της φόρμουλας κρύβεται στην σύνθεσή της. Χρησιμοποίησα ένα ειδικό μείγμα ουσιών που αδυνατίζουν και καταστρέφουν την χοληστερίνη που καταχωρήθηκε στο Γραφείο Ευρεσιτεχνιών. Οι ουσίες αυτές καίνε το λίπος 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

Οι πιο σημαντικές απ’αυτές είναι η ρίζα yacon και η λευκή μουριά – φυσικά συστατικά η προμήθεια των οποίων ενεργοποιεί την διαδικασία καψίματος του λίπους, συμβάλλοντας στη γρήγορη απώλεια βάρους.

Τα συστατικά της φόρμουλας φτάνουν σε μέρη υπεύθυνα για το κάψιμο του λιπώδους ιστού και δρουν με πολλούς τρόπους:

Πρώτον κάνουν αμέσως τον οργανισμό να καίει την γλυκόζη δηλαδή το σάκχαρο, και το λίπος, κυρίως στο συκώτι. Δεύτερον το πιο σημαντικό από ιατρικής άποψης, επιβραδύνουν την απορρόφηση του σακχάρου στο αίμα. Αν το σάκχαρο δεν συσσωρεύεται στις φλέβες δεν υπάρχει περίπτωση να μαζευτεί το λίπος γιατί το σάκχαρο είναι αυτό που μετατρέπεται σε λιπαρά κύτταρα.

Τρίτον, καθαρίζουν καλά τις φλέβες χάρη στην εισαγωγή των αντιοξειδωτικών στο αίμα. Τα αντιοξειδωτικά “πιάνουν” τις τοξίνες και τα κλάσματα της χοληστερίνης, συνδέονται μ’αυτά με πεπτιδικές διασυνδέσεις και τα αφαιρούν από το αίμα.

Η συνεργασία αυτών των τριών δράσεων είναι που επιτρέπει το ταυτόχρονο κάψιμο του λίπους και την μείωση του επιπέδου της χοληστερίνης. Χάρη σε αυτό είναι δυνατή όχι μόνο η μείωση του επιπέδου λίπους στον οργανισμό αλλά επίσης η εξάλειψη των πιο επικίνδυνων για την υγεία επιπτώσεων της παχυσαρκίας: υψηλής χοληστερίνης, υψηλού σακχάρου και μεταβολικών διαταραχών».

Προσοχή – να εμπιστεύεσαι μόνο δοκιμασμένες μεθόδους

Στην επιστήμη δεν υπάρχει χώρος για τυχαίο ή για υποσχέσεις. Μετράνε μόνο τα αποτελέσματα των ερευνών. Γι’ αυτό ο καθηγητής Olsen έχει δημιουργήσει ένα ειδικό κλινικό τεστ το οποίο διαβεβαίωσε ότι μόνο δύο ώρες φτάνουν να αδυνατίσεις και να ρίξεις την κακή χοληστερίνη.

Οι ερευνητές δοκίμασαν την αποτελεσματικότητα της θεραπείας σε ομάδα 122 ατόμων ηλικίας 23-65 ετών. Οι συμμετέχοντες στην δοκιμή ήταν σε δίαιτα την οποία περιέγραψαν ως πλούσια σε λιπαρά και χοληστερίνη. Ο στόχος της δοκιμής ήταν να διαβεβαιωθεί αν η φόρμουλα για το αδυνάτισμα του καθηγητή όντως εγγυείται την απώλεια βάρους και την μείωση της χοληστερίνης – χωρίς ειδική δίαιτα και ασκήσεις;. Να τα αποτελέσματα της έρευνας:

Τεκμηριωμένα αποτελέσματα της θεραπείας 4 εβδομάδων του καθηγητή Olsen δημοσιευμένα στο ιατρικό περιοδικό Lipids in Health&Disease:

Με βάση τα ερωτηματολόγια οι ερευνητές μέτρησαν ότι οι συμμετέχοντες έχασαν κατά μέσο όρο 14,57 κιλά μέσα σε 30 μέρες.
Η ανάλυση της εξέτασης του αίματος των συμμετεχόντων έχει αποδείξει την μείωση της κακής χοληστερίνης (LDL) κατά 60 μονάδες.
Οι έρευνες απέδειξαν την θετική επίδραση του παρασκευάσματος στην βατότητα των αρτηριών.
Ο Δείκτης Μάζας Σώματος (ΔΜΣ) των ασθενών έπεσε κατά μέσο όρο κατά 6,55 μονάδες.

Η πορεία της θεραπείας τεκμηριωμένη κατά το πείραμα των ερευνητών*

*Σημείωμα του συντάκτη – Διατηρήθηκε η αρχική ορθογραφία. Τα στοιχεία του ασθενή έχουν σβηστεί λόγω προστασίας της ιδιωτικής ζωής.

ΠΡΏΤΗ ΕΒΔΟΜΆΔΑ
Αποφάσισα να πάρω μέρος στα τεστ γατί έτρεμα για την υγεία μου. Μετά από μόνο δύο πρώτες ώρες της θεραπείας ένιωσα τα πρώτα αποτελέσματα. Είχα περισσότερη ενέργεια και η πείνα μου σταμάτησε. Μετά από δύο μέρες ένιωθα θαυμάσια και δεν σκεφτόμουν καθόλου το φαγητό. Ήμουν επίσης χαλαρή και ξεκούραστη γιατί από τη στιγμή που ξεκίνησα την θεραπεία έπαψα να έχω τύψεις λόγω της κατάστασης της υγείας μου. Έξι μέρες αργότερα ανέβηκα στην ζυγαριά. Αποτέλεσμα: 5 κιλά λιγότερο! Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια το βάρος μου ήταν κάτω των 80 κιλών.
ΤΡΊΤΗ ΕΒΔΟΜΆΔΑ
Νιώθω καλά όσο ποτέ άλλοτε. Έχω περισσότερη ενέργεια και κοιμάμαι καλά – είναι σίγουρα, αποτέλεσμα απαλλαγής από το άγχος για την παχυσαρκία και τα προβλήματα που συνδέονται μ’αυτήν. Είμαι χαλαρή και επιπλέον έχασα άλλα 5 κιλά. Είναι συνολικά 10 κιλά λιγότερο μέσα σε 3 εβδομάδες οπότε 476 γραμμάρια την ημέρα. Αυτά τα 10 κιλά λιγότερο είναι αληθινή ανακούφιση για την σπονδυλική στήλη και τις αρθρώσεις. Τέρμα στον πόνο, τέρμα στο άγχος!
ΤΈΤΑΡΤΗ ΕΒΔΟΜΆΔΑ
Μετά από 4 εβδομάδες ήρθε η ώρα της τελικής δοκιμής. Έχασα συνολικά 15 κιλά, αλλά ήταν η εξέταση του αίματος που επρόκειτο να πει αν πέτυχα στην μάχη με την υψηλή χοληστερίνη. Φοβόμουνα αυτή την εξέταση. Όταν ο γιατρός με προσκάλεσε στο ιατρείο του μου είπε με σοβαρό βλέμμα: “Κυρία Μαρία, στην αρχή νόμιζα ότι μπέρδεψα τα αποτελέσματά σας με τα αποτελέσματα ενός άλλου ασθενή. Μα δεν είναι λάθος – ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΣ!” Έριξα την χοληστερίνη κατά 80 μονάδες! Τώρα επιτέλους μπορώ να κοιμάμαι ήσυχη χωρίς άγχος για την υγεία μου.”

Κάρτα συμμετέχοντος στο τεστ:

29.08.2015
(αρχή της εξέτασης) 13.09.2015 20.09.2015
Βάρος 84 73 69
Ολική χοληστερίνη 289 mg/dl 164 mg/dl 147 mg/dl
LDL – κακή χοληστερίνη 210 171 130
HDL – καλή χοληστερίνη 36 40 40
Τριγλυκερίδια 218 99 82

Οι τεκμηριωμένες απόψεις δείχνουν ότι η θεραπεία του καθηγητή εντυπωσιάζει όχι μόνο τους επιστήμονες αλλά και τους κανονικούς ανθρώπους. Μάλλον γι’ αυτό αυτή η μέθοδος έγινε ένας δημοφιλής τρόπος καταπολέμησης της παχυσαρκίας και της υψηλής χοληστερίνης. Όλο και περισσότεροι θέλουν να δοκιμάσουν την αποτελεσματικότητά της μόνοι τους.

Όταν είδα τα αποτελέσματα των κλινικών εξετάσεων εντυπωσιάστηκα. Από τότε συμβουλεύω αυτή την θεραπεία σε όλους τους πελάτες μου που έχουν πρόβλημα με την παχυσαρκία και υψηλή χοληστερίνη – είναι πάρα πολύ ευχαριστημένοι.

Μιχάλης Παπαδόπουλος – διαιτολόγος από την Πάτρα

Ο καθηγητής λάμβανε τόσες αιτήσεις από άτομα που ήθελαν να δοκιμάσουν την ταχύτατη του θεραπεία αδυνατίσματος που καταστρέφει και τα αποθέματα χοληστερίνης ώστε το μικρό του εργαστήριο δεν προλάβαινε με την παραγωγή. Γι’ αυτό αποφάσισε να αρχίσει μια συνεργασία με την εταιρεία που θα παράγει το συμπλήρωμα αδυνατίσματος σύμφωνα με την συνταγή του. Το ονόμασε απλά FitoSrpay.

Επειδή πρόκειται για επιστημονική μέθοδο ο καθηγητής είπε ότι μετράνε μόνο τα αποτελέσματα και όχι οι υποσχέσεις. Γι’ αυτό, κάθε συσκευασία έχει την τριπλή εγγύηση ικανοποίησης: αυθεντικότητας, ποιότητας και την ικανοποίησης.

Εάν μετά την εφαρμογή του FitoSrpay δεν έχεις τα εγγυημένα αποτελέσματα, επικοινώνησε αμέσως με τον καθηγητή! Η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σου. Αυτή είναι η προσωπική εγγύηση του καθηγητή, η οποία επιβεβαιώθηκε από τον κατασκευαστή του προϊόντος. Χάρη σε αυτή – δεν κινδυνεύεις τίποτα!

Ο καθηγητής Olsen δεν κάνει υποσχέσεις αλλά μιλάει για γεγονότα. Δεν τίθεται θέμα ότι πρόκειται για την πιο τεκμηριωμένη θεραπεία αδυνατίσματος που υπάρχει.

Max Bosworth, ειδικός επιστήμονας του κλάδου υγείας και αρθρογράφος του Worlds Health News

Πρόσεξε – το να διαβάζεις και για την πιο αποτελεσματική μέθοδο αδυνατίσματος δε θα σε κάνει να αδυνατίσεις. Για αυτό αν θες να αδυνατίσεις και να καταπολεμήσεις την χοληστερίνη – πρέπει να δοκιμάσεις αυτό τον τρόπο μόνος/μόνη σου! Αν το κάνεις, θα καταλάβεις ότι τα αποτελέσματα διαβεβαιώνονται όχι μόνο με ιατρικά τεστ αλλά και με την δική σου ιστορία. Επιπλέον, τα αποτελέσματα είναι τόσο γρήγορα ώστε δε θα πρέπει να τα περιμένεις περισσότερο από 24 ώρες. Κατά πάσα πιθανότητα αν έπαιρνες ένα Fitospray πριν ξεκίνησες να διαβάζεις αυτό το κείμενο, θα ένιωθες κιόλας τα πρώτα αποτελέσματα!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Πρόσεξε, το παρασκεύασμα FitoSrpay περιέχει μόνο φυσικά συστατικά και δεν μπαίνει σε αλληλεπίδραση με φάρμακα και για αυτό δεν πρέπει κατά την διάρκεια της θεραπείας να σταματήσουμε την πρόσληψη φαρμάκων συνταγογραφουμένων από τον γιατρό.

Μετά την δημοσίευση αυτού του άρθρου παρακολουθούμε με χαρά τις επιτυχίες πολλών ατόμων μετά την χρήση του FitoSrpay (συμπεριλαμβανομένου και του συγγραφέα αυτού του άρθρου). Αν και εσύ θες να κάνεις κάτι για την υγεία σου και την λεπτή σιλουέτα – μη διστάσεις!. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

FitoSrpay όντας σίγουρος ότι θα πάρεις γνήσιο προϊόν που λειτουργεί πραγματικά!

allnews

Διαβάστε την συνέχεια...