ΔΕΙΤΕ...
Home / ΑΣΤΕΙΑ / ΠΕΡΙΕΡΓΑ / Αγανάκτηση: ένας άντρας υιοθέτησε ένα μίνι γουρουνάκι για κατοικίδιο, αλλά το έφαγε σε ένα μπάρμπεκιου με φίλους

Αγανάκτηση: ένας άντρας υιοθέτησε ένα μίνι γουρουνάκι για κατοικίδιο, αλλά το έφαγε σε ένα μπάρμπεκιου με φίλους

Μια γυναίκα κατήγγειλε ότι έδωσε το κατοικίδιό της, ένα μίνι γουρουνάκι , για υιοθεσία γιατί δεν μπορούσε να το κρατήσει στο σπίτι, αλλά ο νέος ιδιοκτήτης της είπε ψέματα. Της είπε ότι ήταν για τις κόρες του και το έψησε με τους φίλους του.

Η Μαριέλα είχε για κατοικίδιο την Ρόμα, ένα μίνι γουρουνάκι. Ωστόσο, αφού δεν μπορούσε πια να την έχει στο σπίτι, αποφάσισε να της βρει άλλη οικογένεια. Τότε ήταν που ο Facundo Medina επικοινώνησε μαζί της λέγοντας ότι ήθελε να υιοθετήσει το ζώο ως κατοικίδιο για τις κόρες του .

Ο άντρας της έδωσε φωτογραφίες από το σπίτι για να δει η γυναίκα ότι το μέρος ήταν ευνοϊκό για το μικρό ζώο. Εν τω μεταξύ, η ιδιοκτήτρια της Ρόμα είπε ναι και η γυναίκα πήγε να δει το γουρούνι στο σπίτι τους στο Pacheco στις 5 Ιανουαρίου.

Λίγες μέρες μετά την υιοθεσία, ένα μήνυμα έγινε viral σε μια ομάδα μίνι γουρουνιών στο WhatsApp όπου έλεγαν ότι ένας άντρας είχε υιοθετήσει ένα γουρουνάκι και το είχε φάει . Στο μήνυμα, εξήγησε ότι σε έναν γνωστό της έδωσαν ένα μίνι γουρούνι για κατοικίδιο και ότι θα επέστρεφε να το δει, έστειλε φωτογραφίες του μικρού χωραφιού στην παρέα φίλων συμβουλεύοντάς τους να ετοιμάσουν το ζεστό νερό το γδέρνουμε και το βάζουμε σε σχάρα.

 

Λίγα λεπτά αφότου την υιοθέτησε, ο Medina ανέβασε μια φωτογραφία με το «νέο του κατοικίδιο» στο Instagram. « Με το chanchi », έγραψε δίπλα σε μια selfie που έβγαλε με το ζωάκι. Η ανάρτηση προκάλεσε περαιτέρω οργή στους υπερασπιστές των δικαιωμάτων των ζώων που τον αποκάλεσαν «ψυχοπαθή».

Η ιδιοκτήτρια, αγανακτισμένη και ταυτόχρονα στενοχωρημένη από την κατάσταση, είπε ότι ο άνδρας της έστειλε ένα βίντεο με το γουρούνι να παίζει με τις κόρες της.

Όπως έμαθε η Clarín, ο Medina αναγνώρισε ότι τον κατηγορούσαν ότι σκότωσε ένα μικρό γουρουνάκι, αλλά εκείνος υπερασπίστηκε τον εαυτό του. « Δεν έχω καμία σχέση με αυτό. Είναι λάθος υπολογιστή », υποστήριξε.

Επιπλέον, διαβεβαίωσε ότι μια δικηγορική εταιρεία που ειδικεύεται στα εγκλήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών «αναλαμβάνει δράση στην υπόθεση κατά όλων των απειλών ηλεκτρονικών υπολογιστών» που δέχεται ο ίδιος και η οικογένειά του. Αρνήθηκε επίσης ότι υιοθέτησε την Ρομά παρά τη δική του ανάρτηση στα δίκτυα. Ωστόσο, ο άνδρας κατηγορήθηκε ποινικά .

Από την άλλη, σε ένα ηχητικό που κυκλοφορεί και στα γκρουπ του WhatsApp, ένας από τους γνωστούς του Facundo ακούγεται να λέει: «Μου είπε ότι μόλις είχε φτάσει για να πάρει το γουρούνι (για να το σκοτώσει). Τώρα ο ιδιοκτήτης θέλει πίσω το γουρούνι».

Επιπλέον, ο αρχικός ιδιοκτήτης τηλεφώνησε στον άνδρα και τον ρώτησε για το ζώο, στον οποίο ο Φακούντο απάντησε ότι δεν μπορούσε πλέον να το έχει και ότι το είχε δώσει σε κάποιον άλλο.

«Προσπάθησα να επικοινωνήσω για να δω πώς είναι στο νέο του σπίτι, να μου στείλει φωτογραφίες και μετά το έμαθα από την ομάδα», είπε ο ιδιοκτήτης της Ρόμα. «Θέλω να αυτοκτονήσω. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι πολύ σκληρό, νιώθω πολύ άσχημα», έκλεισε η Μαριέλα.

«Είναι τρομερό αυτό που έκανε. Πέρα από το γεγονός ότι σκοτώνονται εκατομμύρια γουρούνια, αυτό που έκανε αυτός ο τύπος είναι εξαιρετικά κυνικό. Ήταν ένα όμορφο γουρουνάκι που μεγάλωσε σαν σκύλος και ο τύπος πήγε και τη σκότωσε» , είπε.

«Είναι πολύ έξυπνοι, δεν είναι εύκολο να ζεις με ένα τέτοιο ζώο, δεν μπορούν να μείνουν μόνοι τους για πολύ. Έχει τη συμπεριφορά ενός 5χρονου παιδιού στα 20 χρόνια που ζει» τόνισε η Πιερόνι.

Τα mini pigs έγιναν πολύ της μόδας τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, μια από τους συμμετέχοντες στο Big Brother, η Camila Lattanzio, έχει έναν που ονομάζεται Thor, ο οποίος μένει μαζί της στο διαμέρισμά της.

«Ζουν μεταξύ 20 και 25 ετών, είναι τρυφεροί, ιδιότροποι και βαριούνται γρήγορα. Γι’ αυτό προτείνεται να τα έχετε σε εκτεταμένα σημεία. Έχουν τη νοημοσύνη ενός 5χρονου παιδιού», τόνισαν.

Τα μίνι γουρούνια μπορούν να ζυγίζουν έως και 100 κιλά, σε αντίθεση με αυτά που προορίζονται για ανθρώπινη κατανάλωση, που ζυγίζουν περίπου 400 κιλά.

«Τα πάνε καλά με άλλα κατοικίδια, ειδικά με σκύλους. Δεν είναι επιθετικά, είναι εξαιρετικά καθαρά, δεν έρχονται σε επαφή με τα περιττώματά τους» αναφέρουν αναλυτικά.