Home / ΠΕΡΙΕΡΓΑ / Αγενής κυρία κοροϊδεύει τις κρεατοελιές ενός 8χρονου αγοριού – Η αντίδραση της μητέρας είναι τέλεια

Αγενής κυρία κοροϊδεύει τις κρεατοελιές ενός 8χρονου αγοριού – Η αντίδραση της μητέρας είναι τέλεια

Ο Erez Gaon γεννήθηκε με συγγενή μελανοκυτταρικό σπίλο, μία σπάνια ασθένεια κατά την οποία ο οργανισμός παράγει υπερβολική ποσότητα μελανίνης.

Όταν γεννήθηκε, οι γιατροί ανησύχησαν τόσο πολύ για την αντίδραση της μητέρας του, της Ruthi, που τον τύλιξαν με κουβέρτες για να καλύψουν το σώμα του.

Όταν τελικά η Ruthi είδε το δέρμα του γιου της, συνειδητοποίησε ότι ήταν γεμάτο με ελιές και στην πλάτη του είχε μία μεγάλη κρεατοελιά.

Εξαιτίας της εμφάνισής του, το μικρό αγόρι, που τώρα είναι 8 ετών και πηγαίνει στην Τρίτη τάξη, έχει πλέον συνηθίσει τα επίμονα βλέμματα και τα κακοπροαίρετα σχόλια.

Πρόσφατα, ένα μικρό κορίτσι τον κοίταξε έξω, σε δημόσιο χώρο και άρχισε να γελάει εις βάρος του. Ακόμη και η μητέρα του κοριτσιού άρχισε να γελάει.

Αργότερα την ίδια μέρα, η Ruthi ζήτησε από τον Erez να της ζωγραφίσει και εκείνης ελιές στο πρόσωπό της.

Όταν κοίταξε στο προφίλ της, στο Facebook, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της.

Οκτώ χρόνια πριν, η Ruthi και ο σύζυγός της, ο Yoav, έφεραν στον κόσμο το τρίτο τους παιδί, όμως οι γιατροί παραξενεύτηκαν με την εμφάνισή του.

Τον τύλιξαν για να καλύψουν το σώμα του, έτσι ώστε η Ruthi να μπορεί να δει μόνο το πρόσωπό του.

Όταν οι δύο γονείς είδαν το σώμα του γιου τους, συνειδητοποίησαν ότι ήταν γεμάτο με ελιές και στην πλάτη του είχε μία μεγάλη κρεατοελιά.

Εκτός από τη σκολίωση από την οποία πάσχει, ο Erez έχει και εσωτερικές κρεατοελιές στη σπονδυλική στήλη και τον εγκέφαλο. Αυτό του δημιουργεί συχνά επιληπτικές κρίσεις.

Έπειτα από αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις και μία περίοδο ανάρρωσης, το αγόρι άρχισε να τα βρίσκει με τον εαυτό του.

Η Ruthi δεν έδινε καμία απολύτως σημασία στα συνεχή και επίμονα βλέμματα και τον έβγαζε με περηφάνια έξω, σε δημόσιους χώρους.

«Ήταν σημαντικό για μένα να δώσω μία απάντηση στα ερωτήματα του κόσμου και να αποδείξω στα άλλα παιδιά πως η ασθένεια αυτή δεν είναι μολυσματική», ανέφερε.

Σήμερα, ο Erez είναι ένα αγόρι γεμάτο ενέργεια, που πηγαίνει στην Τρίτη τάξη σε ένα ειδικό σχολείο. Μία φορά την εβδομάδα, η Ruthi τον πηγαίνει στο δημόσιο σχολείο για να συναναστρέφεται κοινωνικά με τα άλλα παιδιά.

Ο Erez είναι πολύ κοινωνικός και του αρέσει να συναναστρέφεται με τους άλλους.

Όμως, παρόλο που ο Erez άρχισε να αποδέχεται περισσότερο τον εαυτό του, η οικογένεια έχασε αρκετούς φίλους.

Η Ruthi και ο Yoav συνειδητοποίησαν πως οι «φίλοι» τους ντρέπονταν να συναναστρέφονται μαζί τους.

Τώρα που ο Erez είναι 8 χρονών, συνειδητοποιεί πότε πέφτει θύμα μπούλιγκ.

Πρόσφατα, ένα μικρό κορίτσι τον κοίταξε και άρχισε να γελάει, μιλώντας γι’ αυτόν στη μητέρα της και σχολιάζοντάς τον με κακία.

Η μητέρα της άρχισε να γελάει κι εκείνη.

Η Ruthi οδήγησε τον Erez στο σπίτι και τον διαβεβαίωσε πως, ανεξάρτητα από τα σχόλια των άλλων, γι’ αυτήν θα είναι πάντα το όμορφό της το αγόρι.

Στη συνέχεια, ζήτησε από τον Erez να της ζωγραφίσει ελιές στο πρόσωπό της για να μοιάζει μαζί του. Ανέβασαν λίγες shelfie και στο Facebook.

Άνθρωποι από όλο τον κόσμο άρχισαν να της στέλνουν προσωπικά μηνύματα για υποστήριξη.

Άτομα που δεν τα γνώριζε άρχισαν να κοινοποιούν φωτογραφίες με ελιές ζωγραφισμένες στο πρόσωπό τους.

Η Ruthi και ο Yoav ευελπιστούν πως η ιστορία του Erez θα αποτελέσει ένα ισχυρό μήνυμα που θα θυμίζει σε όλους μας να είμαστε ευγενικοί με τους άλλους, παρά τις διαφορές μας.

Ας κάνουμε ο καθένας ό,τι μπορεί για να διαδώσουμε την ευγένεια ως απάντηση στην άγνοια. Σας παρακαλούμε, αν έχετε λογαριασμό στο Facebook ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ την ιστορία του Erez για να τη δουν οι φίλοι σας.

Επιμέλεια κειμένου Σωτηριάδου Χριστίνα

newsitamea

Διαβάστε την συνέχεια...