ΔΕΙΤΕ...
Home / ΑΣΤΕΙΑ / ΠΕΡΙΕΡΓΑ / Αγγελόπουλος – Ντορέττα: Ρεζίλι στο γάμο του Τανιμανίδη – Γέλασαν και οι πέτρες! Τι έκαναν… Αποκλειστικό

Αγγελόπουλος – Ντορέττα: Ρεζίλι στο γάμο του Τανιμανίδη – Γέλασαν και οι πέτρες! Τι έκαναν… Αποκλειστικό

Όλο το παρασκήνιο…

Κυριακή σήμερα και το Vanda’s blog στο Youweekly.gr έχει διάθεση για αποκαλύψεις!

Ρε παιδί μου κάποιοι άνθρωποι ενώ προσπαθούν προς τα έξω να το παίξουν σοβαροί στην πραγματικότητα είναι το εντελώς αντίθετο.

Μιλάω για το Γιώργο Αγγελόπουλο και την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Και να πω ότι δεν έχουν καριέρα; Να πω ότι δεν έχουν δημοσιότητα; Να πω ότι δεν είναι κουκλάκια και οι δύο; Τι να πω!

Ένα ερώτημα έχω είναι λογικό να κάνουν τέτοια σοβαρά καραγκιοζιλίκια στο γάμο του Τανιμανίδη και να ξεφτιλίζονται σε φίλους, συνεργάτες και γνωστούς;

ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ

Για να μη σας κουράζω θα μπω κατευθείαν στο θέμα. Τι έκαναν αυτοί οι δύο οι άνθρωποι και σχολιάστηκαν αρνητικά από πολλούς καλεσμένους στο γάμο Τανιμανίδη – Μπόμπα;

Προσέξτε σχολιάστηκαν αρνητικά διότι εκμεταλλεύτηκαν ένα τέτοιο γεγονός για την προσωπική τους προβολή. Ήταν η μοναδικοί που έκαναν κάτι τέτοιο μέσα στο γάμο. Τι ακριβώς όμως έκαναν;

Με ένα περιοδικό ποικίλης ύλης από τα καλά της αγοράς έστησαν ένα φωτογραφικό παπαράτσι προκειμένου να έχουν μέγιστη δημοσιότητα. Κανόνισαν με το φωτογράφο του περιοδικού ένα ραντεβού ότι δήθεν ανέμελα οι δυο τους ,Αγγελόπουλος και Ντορέττα θα πήγαιναν στην παραλία και εκεί εντελώς συμπτωματικά θα τους έβρισκε ο φωτογράφος. Μιλάμε για σχεδιασμό και στρατηγική, όχι αηδίες!

ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ

Το οργάνωσαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των καλεσμένων οι οποίοι βεβαίως είδαν τα αποτελέσματα με τα ίδια τους τα μάτια τις ημέρες που κυκλοφόρησε το περιοδικό.

Βέβαια με το περιοδικό πείστηκαν και οι πλέον άπιστοι Θωμάδες. Το γεγονός του στημένου παπαράτσι έγινε γνωστό την ίδια στιγμή που το έκαναν. Ο τόπος που γινόταν ο γάμος ήταν συγκεκριμένος και όλοι κυκλοφορούσαν παντού.

Υπήρξαν λοιπόν καλεσμένοι οι οποίοι τους είδαν να το στήνουν το θέμα και να συνεννοούνται και με τον φωτογράφο. Και βεβαίως έγινε τεράστιο σούσουρο και χαβαλές. Να φανταστείτε ότι και οι δυο τους και ο Αγγελόπουλος και η Παπαδημητρίου σε πολλές περιπτώσεις κατηγορούν φωτογράφους και περιοδικά ότι δήθεν τους διαλύουν την προσωπική ζωή. Ενώ στην πραγματικότητα οι ίδιοι στήνουν τα φωτογραφικά στιγμιότυπα του δήθεν, δεν ξέρω, ή αληθινού, έρωτά τους!

πηγη .trelokouneli