ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Αγόρασε αυτόματο πωλητή, τον γέμισε σνακ και τώρα βάζει τα παιδιά της να πληρώνουν [φωτο]

Αγόρασε αυτόματο πωλητή, τον γέμισε σνακ και τώρα βάζει τα παιδιά της να πληρώνουν [φωτο]

Είχε απηυδήσει να βλέπει τα παιδιά της να τρώνε ανθυγιεινά σνακ και αποφάσισε να κάνει κάτι γι’ αυτό.

Πολλοί άνθρωποι με την καραντίνα το έριξαν στο φαγητό και άφησαν στην άκρη τη σωστή διατροφή, με τα παιδιά να καταναλώνουν πολλά σνακς.

Αυτό συνέβη και με την οικογένεια της Sarah Balsdon, η οποία μαζί με τον σύζυγό της έχει τέσσερα παιδιά, τα οποία το είχαν ρίξει στις σοκολάτες, τα γαριδάκια και άλλα σνακς.

 

 

 

Για τον λόγο αυτό η νοσηλεύτρια από το Northumberland πήρε την απόφαση να δράσει και αγόρασε ένα μεταχειρισμένο vending machine, το οποίο γέμισε με τις αγαπημένες λιχουδιές των παιδιών της.

Ωστόσο, για να μπορέσουν να τις πάρουν στα χέρια τους, έπρεπε να… πληρώσουν!

Και πώς θα έβγαζαν λεφτά; Θα βοηθούσαν στις δουλειές του σπιτιού ή θα έκαναν όλα τα μαθήματά τους.

«Για να δούμε πόσο θα θέλουν τα γλυκά τώρα. Βαρέθηκα από τους τσακωμούς για τα ανθυγιεινά σνακς κατά την διάρκεια της καραντίνας και για αυτό αγόρασα έναν αυτόματο πωλητή.

Αν θέλουν γλυκά, θα κάνουν διάφορα πράγματα προκειμένου να κερδίσουν τα χρήματα. Τα παιδιά είναι ενθουσιασμένα, αλλά όχι τόσο όσο εγώ», έγραψε η μητέρα των δύο αγοριών και των δύο κοριτσιών.

Μάλιστα, στον αυτόματο πωλητή έβαλε και τις δικές της αγαπημένες λιχουδιές, προκειμένου να είναι όλο το εγχείρημα πιο δίκαιο.

topnews