ΔΕΙΤΕ...
Home / ΑΣΤΕΙΑ / ΠΕΡΙΕΡΓΑ / Ακραία πρόκληση σε ελληνικό έδαφος! Τουρκική δολιοφθορά στη γαλανόλευκη στο Καστελόριζο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακραία πρόκληση σε ελληνικό έδαφος! Τουρκική δολιοφθορά στη γαλανόλευκη στο Καστελόριζο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με αυτούς θα πάμε σε διάλογο;
Καμαρώνουν για τα…επιτεύγματά τους οι Τούρκοι, αναρτώντας στο διαδίκτυο εικόνες με την βεβηλωμένη γιγαντιαία ελληνική σημαία στο Καστελόριζο!

Πιο συγκεκριμένα, παράνομη πτήση τουρκικού κατασκοπευτικού drone πάνω από το ακριτικό νησί αποκάλυψε την οικτρή δολιοφθορά της ζωγραφισμένης πάνω σε βράχο γαλανόλευκης!

Το χειρότερο είναι πως οι Τούρκοι πανηγυρίζουν στα social media και τις ιστοσελίδες τους, περισσότερο επειδή δεν έλαβαν την ουδεμία απάντηση από την ελληνική πλευρά.

Δείτε το προκλητικό βίντεο που ανέβασε μεταξύ η τουρκική ιστοσελίδα Karar:

Το πιο πιθανό είναι η πτήση αυτή του drone να είναι η ίδια με την σημερινή καταγγελία δημοσιογράφου στο OPEN για πτήση κατασκοπευτικού drone το πρωί του Σαββάτου.
Μαρτυρίες θελουν το τουρκικό drone να πέταγε επί αρκετή ώρα πάνω από το Καστελόριζο στις 7 το πρωί, ξεσηκώνοντας τους κατοίκους!
Μάλιστα τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν πως για την δολιοφθορά ευθύνονται Τούρκοι μηχανικοί!

Όλα τα σενάρια τη δεδομένη στιγμή εξετάζονται, ακόμη και εκείνο της τουρκικής προπαγάνδας, δίχως προς ώρας να έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από ελληνικής πλευράς για το περιστατικό.

(φωτο:photo screenshot)

el.gr