ΔΕΙΤΕ...
Home / VIDEO / Άντρας θαυμαστής της Κιμ Καρντάσιαν κάνει πλαστικές στα οπίσθια του γιατί θέλει να της μοιάσει .video

Άντρας θαυμαστής της Κιμ Καρντάσιαν κάνει πλαστικές στα οπίσθια του γιατί θέλει να της μοιάσει .video

Ένας θαυμαστής της Κιμ Καρντάσιαν που παραλίγο να πεθάνει όταν κόλλησε ένα μικρόβιο που τρώει την σάρκα κατά την διάρκεια μιας κακής πλαστικής στους γλουτούς υπέβαλε τον εαυτό του και σε 2η επέμβαση για να μοιάσει στο πρότυπό του.

Ο Τζόρνταν Πάρκ πέρασε 2 μήνες δίνοντας μάχη με την νέκρωση μετά την πρώτη του επέμβαση που κόστισε 9.000 ευρώ και την έκανε στην Κωνσταντινούπολη. Αφού ανάρρωσε πήγε στην Σμύρνη όπου πλήρωσε άλλα 5.500 ευρώ για να αυξήσει τους γλουτούς του.

Μάλιστα, τον περασμένο Αύγουστο στην Σμύρνη είχε πεθάνει η μαμά του μετά από 3 εμφράγματα που έπαθε εξαιτίας μια αποτυχημένης επέμβασης στους γλουτούς. Ο 27χρονος είναι εθισμένος στις πλαστικές επεμβάσεις και έχει ξοδέψει πάνω από 135.000 ευρώ σε 80 αισθητικές επεμβάσεις τα τελευταία 8 χρόνια. Μερικές από τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει είναι πλαστική στην μύτη, εμφυτεύματα στο πηγούνι και μπότοξ. “Την πρώτη φορά που έκανα πλαστική στους γλουτούς μου εμφανίστηκε μια τρύπα στον δεξί γλουτό μου που ήταν γεμάτη με πύον.

Ο πόνος ήταν ανυπόφορος”, ανέφερε ο Τζόρνταν. “Παρόλο που στην αρχή μου έλεγαν ότι όλα ήταν φυσιολογικά τελικά διαγνώστηκα με νέκρωση, ένα μικρόβιο που τρώει την σάρκα και μου έδωσαν αντιβιοτικά”, πρόσθεσε. “Είχα επιλέξει να κάνω λιποαναρρόφηση στο στομάχι μου ώστε να μπορώ να μεταφέρω το λίπος από εκεί στους γλουτούς μου μαζί με τα εμφυτεύματα, αλλά θα μπορούσα να είχα πεθάνει καθώς η λοίμωξη που είχα μετά την επέμβαση ήταν πολύ επικίνδυνη.” “Ωστόσο, αυτό δεν με σταμάτησε από το να κάνω περισσότερες πλαστικές απλά απευθύνθηκα σε άλλη κλινική για την δεύτερη επέμβαση.”

“Είμαι μεγάλος θαυμαστής της Κιμ Καρντάσιαν και των γλουτών της και δεν θα σταματήσω σε τίποτα αν και οι δικοί μου γλουτοί δεν γίνουν τόσο μεγάλοι όσο οι δικοί της.”

“Τώρα επέστρεψα από την δεύτερη πλαστική μου και είμαι πιο χαρούμενος από ποτέ. Μετέφερα περισσότερο λίπος στην περιοχή για να φαίνονται ακόμα πιο ωραίοι οι γλουτοί μου.”

Ο Τζόρνταν ανέφερε ότι καμία κλινική στην Αγγλία δεν δεχόταν να κάνει τους γλουτούς του τόσο μεγάλους όσο ήθελε και γι’ αυτό έψαξε για εναλλακτικές επιλογές στο εξωτερικό. “Στόχος μου είναι μια μέρα να έχω γλουτούς που θα ζήλευε και η Κιμ Καρντάσιαν”, δήλωσε ο Τζόρνταν. “Δεν έχω σκοπό να σταματήσω σύντομα τις πλαστικές μέχρι να τελειοποιήσω το σώμα μου”, πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο

tilestwra.com