ΔΕΙΤΕ...
Home / ΑΣΤΕΙΑ / ΠΕΡΙΕΡΓΑ / Από αυτή τη selfie κατάλαβε ότι την απατά ο σύντροφός της – Από την αντανάκλαση στα γυαλιά ηλίου του

Από αυτή τη selfie κατάλαβε ότι την απατά ο σύντροφός της – Από την αντανάκλαση στα γυαλιά ηλίου του

Viral έχει γίνει το βίντεο στο TikTok μιας γυναίκας που ανακάλυψε ότι ο σύντροφός της την απατά, χάρη σε ένα στοιχείο που παρατήρησε σε μία selfie του.

«Εκείνη την μία φορά, ο σύντροφός μου εδώ και 4 χρόνια μου έστειλε μία φωτογραφία όπου τον δείχνει να με απατά» αναφέρει στην περιγραφή του σύντομου βίντεο που ανάρτησε στο TikTok την Κυριακή, η Σίδνεϊ Κιντς.

 

Στο βίντεο, αρχικά φαίνεται η Κιντς να στέκεται μπροστά από μια selfie του φερόμενου φίλου της, ο οποίος φοράει γυαλιά ηλίου. Ωστόσο, όταν η κοπέλα γυρίζει από την άλλη πλευρά και δείχνει το υπόλοιπο μισό της selfie, η φαινομενικά αθώα φωτογραφία παύει να είναι τόσο αθώα. Γιατί; στο τζάμι των γυαλιών φαίνεται η αντανάκλαση γυναικείων ποδιών που ακουμπούν έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου. Το βίντεο κλείνει με την λεζάντα: «κοιτάξτε την αντανάκλαση στα γυαλιά των φίλων σας, κυρίες μου».

 

Στην συνέχεια, η κοπέλα περιγράφει στα σχόλια τι ακολούθησε. «Του τηλεφώνησα και τον ρώτησα εάν κατάλαβε ότι μου έστειλε μια ‘σκ@@@’ στο Snapchat και δεν είχε ιδέα» γράφει. «Τότε του έστειλα την φωτογραφία και με αποκάλεσε τρελή και πως ήταν η σύντροφος του φίλου μας και πως επιτρέπεται να έχει φίλους».

 

Το στιγμιότυπο που αποδεικνύει την απιστία του συντρόφου της

iefimerida.gr