ΔΕΙΤΕ...
Home / ΑΣΤΕΙΑ / ΠΕΡΙΕΡΓΑ / Άρχισαν τα όργανα: Μια γυναίκα για να βγει έξω στο lockdown έβγαλε βόλτα την πάπια της | ΒΙΝΤΕΟ

Άρχισαν τα όργανα: Μια γυναίκα για να βγει έξω στο lockdown έβγαλε βόλτα την πάπια της | ΒΙΝΤΕΟ

Ακόμα δεν μπήκε καλά καλά το lockdown και δεν είναι λίγοι εκείνοι που κατεργάζονται το πιο παράξενο κόλπο προκειμένου να βρουν μια ευκαιρία για να βγουν λίγο έξω. Στην Ελλάδα ας πούμε στείλαμε ένα εκατομμύριο sms για σωματική άσκηση (χώρα υπερπρωταθλητών που αθλούνται συνέχεια) στη Γαλλία κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν την παράγραφο για «βόλτα με το κατοικίδιο» και αφού δεν είχαν σκύλο αποφάσισαν να βγάλουν βόλτα την …πάπια τους.

Το περιστατικό συνέβη στη Λιμόζ και άφησε με το στόμα ανοιχτό όσους το είδαν. Μια γυναίκα, πέρασε λουράκι σε ένα παπάκι και το έβγαλε βόλτα στο δρόμο σαν να είναι το σκυλάκι της. Και φυσικά κανείς δεν μπορούσε να πει και το παραμικρό. Ήταν καθόλα νόμιμη.

 

Σύμφωνα με τα Γαλλικά μέσα ενημέρωσης η γυναίκα λέγεται Αμπιγκέιλ και έβγαλε βόλτα το παπάκι της, που ακούει στο όνομα Χίκα, για να ξεσκάσει και αυτό και η ίδια. Στη Γαλλία επιτρέπεται να βγεις έξω στην καραντίνα για να πάς βόλτα το κατοικίδιο σου αρκεί να κινηθείς σε μια απόσταση του ενός χιλιομέτρου από τη διεύθυνση κατοικίας σου.

 

 

Πηγή: topontiki