ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Αυτές είναι οι τέσσερις γυναίκες που λήστευαν σπίτια στη Γλυφάδα (pics)

Αυτές είναι οι τέσσερις γυναίκες που λήστευαν σπίτια στη Γλυφάδα (pics)

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ., κάνοντας χρήση σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες τεσσάρων γυναικών, μελών εγκληματικής ομάδας, που εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Γλυφάδας.

Τα μέλη της εν λόγω σπείρας, διέπρατταν διαρρήξεις και κλοπές με τη μέθοδο της απασχόλησης. Συγκεκριμένα πρόκειται για τις:

1) ΝΤΑΝΟΥ Ζωή του Νικολάου και της Παυλίνας, γεννηθείσα στις 27-3-1984 στην Αθήνα

2) ΚΑΛΑΜΙΩΤΗ Ειρήνη-Χρυσοβαλάντη του Παναγιώτη και της Θεοδώρας, γεννηθείσα στις 20-9-1992 στην Αθήνα

3) ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ειρήνη του Παναγιώτη και της Βασιλικής, γεννηθείσα στις 8-11-2000 στην Αμαλιάδα

4) ΝΤΑΝΟΥ Χρυσοβαλάντως του Γεωργίου και της Φανής, γεννηθείσα στις 22-7-1991 στη Νίκαια

Να θυμίσουμε ότι οι τέσσερις γυναίκες, Ρομά στην καταγωγή, είχαν συλληφθεί επ’ αυτοφώρω, πρωινές ώρες της 27ης Σεπτεμβρίου στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, διότι λίγη ώρα νωρίτερα παραβίασαν κεντρική θύρα οικίας και εισήλθαν στο εσωτερικό της με σκοπό την κλοπή. Η πράξη τους έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη της οικίας, ο οποίος κάλεσε την Άμεση Δράση.

Από την έρευνα που διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Γλυφάδας, προέκυψε ότι οι δράστιδες προέβαιναν τις τελευταίες μέρες, κατ’ επανάληψη σε διαρρήξεις οικιών ενώ στις περιπτώσεις που εντόπιζαν τους ιδιοκτήτες, προέβαιναν στη διάπραξη των κλοπών με τη μέθοδο της απασχόλησης. Από το εσωτερικό των οικιών, αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και τιμαλφή. Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν τέσσερις περιπτώσεις στην περιοχή της Γλυφάδας.

Οι συλληφθείσες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τις παρέπεμψε στον Ανακριτή.

reader