ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Αυτός είναι ο 18χρονος Κούκλος Γιος του Χρήστου Δάντη που ετοιμάζεται να «Φάει» τον Ντάνο!

Αυτός είναι ο 18χρονος Κούκλος Γιος του Χρήστου Δάντη που ετοιμάζεται να «Φάει» τον Ντάνο!

Ήταν σχεδόν αναμενόμενο ότι όταν στο αίμα σου ρέουν τόσο καλλιτεχνικά γονίδια, με μπαμπά και μαμά να προέρχονται από τον χώρο του θεάματος και της τέχνης, αργά ή γρήγορα θα σταφείς, έστω και δοκιμαστικά στην αρχή, στον ίδιο ή σε έναν παράλληλο χώρο.

Αυτό συνέβη και με τον γιο του Χρήστου Δάντη και της Κατερίνας Τοπάζη, του καρπού του έρωτά τους , που φέτος έγινε 18 και θα δοκιμάσει την τύχη του στην υποκριτική και μάλιστα σε τηλεοπτικό ρόλο, όπου θα βρει απέναντί του τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ο 18χρονος Χριστόφορος διαθέτει την εμφάνιση ενός μοντέλου και ζούσε στην Αμερική με τη μητέρα του, μετά το διαζύγιο των γονιών του και τον δεύτερο γάμο της Κατερίνας Τοπάζη με Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία στο Οχάιο, για τον οποίον ο Χριστόφορος μετακόμισε μαζί της στην Αμερική.

Ο σεναριογράφος του «Τατουάζ» με instastory αποκάλυψε τη συνεργασία του Χριστόφορου με το σήριαλ του ALPHA προσθέτοντας φωτογραφία του Christopher Vee, οπως είναι το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο του Χριστόφορου, ο οποίος μεταξύ άλλων είναι μέλος της μπάντας Dreamless.

 

ΠΗΓΗ: dailymedia

Διαβάστε την συνέχεια...