ΔΕΙΤΕ...
Home / Η ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ / ΝΕΑ / Χανιά: Έκανε δώρο σε άπορους το μοναδικό ενθύμιο από τη νεκρή κόρη της – Η μάνα που ράγισε καρδιές

Χανιά: Έκανε δώρο σε άπορους το μοναδικό ενθύμιο από τη νεκρή κόρη της – Η μάνα που ράγισε καρδιές

Συγκινητική ήταν η συμμετοχή του κόσμου στην πρωτοβουλία της Εθελοντικής Ομάδας Αλληλεγγύης Χανίων «Βοήθα με να μπορώ» για να συγκεντρωθούν πανωφόρια και κουβέρτες. Οι εθελοντές έντυσαν τα δέντρα με τα πανωφόρια προκειμένου στη συνέχεια να τα πάρουν άποροι…

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν ήταν πολλά, ένα όμως από αυτά έχει την δική του συγκινητική ιστορία. Μία μάνα έχασε πριν από 22 χρόνια την κόρη της και το μόνο που κράτησε ήταν ενα παλτό της.

Η κ.Χρυσούλα στο άκουσμα ότι τα παλτό θα πήγαιναν σε ανθρώπους που πραγματικά τα είχαν ανάγκη το έδωσε στους εθελοντές με μεγάλη συγκίνηση. Διαβάστε την ιστορία όπως την διηγούνται τα μέλη της ομάδας «Βοήθα με να μπορώ. Εθελοντική Ομάδα Αλληλεγγύης Χανίων»

«Η 76 κ. Χρυσούλα πριν από 22 χρόνια έχασε την πολυαγαπημένη της κόρη 28 ετών η οποία ήταν έγκυος σε δίδυμα. Όμως δεν είναι αυτή η ιστορία μας. Η ιστορία μας έχει ως εξής. Όταν η κ. Χρυσούλα έχασε την κόρη της το μόνο πράγμα που κράτησε από εκείνη ήταν ένα παλτό. Με το παλτό αυτό είχε μεγάλο συναισθηματικό δέσιμο. Είχε ορκιστεί να το κρατήσει μαζί της μέχρι να πεθάνει.

Όταν όμως της ανακοινώθηκε η δράση της ομάδας μας “κανένας μόνος του στο κρύο ” η κ. Χρυσούλα πέρα από τις κουβερτες και τις ζακέτες μας χάρισε με πολύ μεγάλη συγκίνηση και το παλτό της μονάκριβης της πριγκίπισσας με την μοναδική επιθυμία να πάει σε κάποιον που πραγματικά θα το έχει ανάγκη. « παρτο κοριτσάκι μου παρτο και χάρισε το σε κάποιον να ζεσταθεί το κοkκαλάκι του και η ψυχούλα του εμένα το παιδί μου βρίσκεται σε καλά χέρια δεν κάνει κρύο εκεί !!!

Διαβάστε την συνέχεια...