ΔΕΙΤΕ...
Home / Η ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ / ΝΕΑ / «Χριστούγεννα στα Χανιά»: Όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις

«Χριστούγεννα στα Χανιά»: Όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις

Ο Δήμος Χανίων κοινοποίησε το εορταστικό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει δράσεις κι εκδηλώσεις σε όλα τα Χανιά, καθώς «η φετινή εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έρχεται με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και δράσεων για μικρούς και μεγάλους σε όλο το εύρος του Δήμου Χανίων», σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση.

 

«Τα φετινά “Χριστούγεννα στα Χανιά” φέρνουν εκδηλώσεις κάθε μέρα και σε κάθε γειτονιά, σε μία μεγάλη συνδιοργάνωση του Δήμου Χανίων και της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ., σε συνεργασία με τοπικά συμβούλια, συλλόγους και κατά τόπους φορείς.

 

 

Παράλληλα, κάθε μέρα στον χώρο του Κέντρου Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (ΚΑΜ-Μεγάλο Αρσενάλι) και στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» διοργανώνονται πλούσιες δράσεις για παιδιά: θεατρικά παιχνίδια και παραστάσεις, εργαστήρια, προβολές ταινιών, συναυλίες και εορταστικά δρώμενα. Στο ισόγειο του ΚΑΜ θα λειτουργήσει καθημερινά Χριστουγεννιάτικη Αγορά με εορταστικά εδέσματα γλυκά, στολίδια και παιγνίδια».

 

Όπως επισημαίνεται για το πρόγραμμα «λόγω του διαρκούς εμπλουτισμού των δράσεων θα υπάρχει αναλυτική και έγκαιρη ενημέρωση για το εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Χανίων στον επίσημο δικτυακό του τόπο www.chania.gr, τον δικτυακό τόπο του πολιτισμού, www.chania-culture.gr, καθώς και στα επίσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου και της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ.».

 


πηγη Χανιώτικα Νέα