ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / «Δεν σας πρόδωσα!»: Ξεσπά ο πατέρας Αντώνιος για τις καταγγελίες της Κιβωτού

«Δεν σας πρόδωσα!»: Ξεσπά ο πατέρας Αντώνιος για τις καταγγελίες της Κιβωτού

Ο πατέρας Αντώνιος δηλώνει πως δεν έχει προδώσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων , ότι ουδέποτε δεν πείραξε κανένα παιδί κι ότι νιώθει αδικημένος γιατί έχει αφιερώσει όλη του τη ζωή στην προστασία των παιδιών.

 

Η δήλωση του πατέρα Αντώνιου

 

«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Θεό. Είμαι λειτουργός του Υψίστου και είμαι έτοιμος να αποδεχτώ ό,τι ο Θεός επιτρέψει είτε κατά παραχώρηση είτε κατά ευλογία. Μετέχω στο σχέδιο του Θεού ενεργά και για του μυστηρίου της ιερωσύνης και της Χάριτος που μου εκχωρήθηλε κατά την χειροτονία μου και εις διάκονο και εις πρεσβύτερο. Επομένως γνωρίζω τη σταυρική και μαρτυρική πορεία προς τον Γολγοθά όπως γνωρίζω με την ίδια βεβαιότητα και το τέλος αυτής της μαρτυρικής πορείας που είναι η ανάσταση και η δήλωση πρώτα ενώπιον του Θεού και ύστερα ενώπιον των ανθρώπων. Η αγωνία μου είναι το μέλλον μόνον αυτών όλων των παιδιών, τα όνειρα, η πορεία και οι ελπίδες τους. Το μήνυμα που εκπέμπω και επιθυμώ να φτάσει τους Έλληνες πολίτες είναι: Δεν σας πρόδωσα! Δεν πρόδωσα την εμπιστοσύνη σας! Δεν πρόδωσα την αγάπη και τον σεβασμό σας! Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη!».

Ο δημοσιογράφος ανέφερε κατά την επικοινωνία του με τον πατέρα Αντώνιο, εκείνος ήταν έξαλλος, καταπονημένος και καταστεναχωρημένος. Μάλιστα σύμφωνα με τον Άλεξ Στεφανόπουλο, ο πατέρας Αντώνιος εξακολουθεί να έρχεται σε επαφή με τα παιδιά ενώ συνομιλεί μαζί τους και στο τηλέφωνο.

 

πηγη fanpage