ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Δεν θα το πιστέψεις τι μπορείς να βάλεις στα πόδια σου για να μη σε χτυπήσουν τα παπούτσια σου

Δεν θα το πιστέψεις τι μπορείς να βάλεις στα πόδια σου για να μη σε χτυπήσουν τα παπούτσια σου

Γιατί τώρα είναι η εποχή που αρχίζεις δειλά δειλά να φοράς πάλι τα δερμάτινα μποτάκια σου και δεν υπάρχει λόγος να υποφέρεις γι’ αυτό.

Δεν θα το πιστέψεις τι μπορείς να βάλεις στα πόδια σου για να μη σε χτυπήσουν τα παπούτσια σου

Μπορεί να ντρεπόμαστε να το πούμε παραέξω, μπορεί να διστάζουμε να το παραδεχτούμε ακόμα και στον ίδιο μας τον εαυτό, αλλά «ναι» μας έχει λείψει λίγο ο χειμώνας και λίγο περισσότερα τα ρούχα και τα αξεσουάρ του. Έτσι αυτήν την περίοδο, τώρα στα μισά του Σεπτεμβρίου, αρχίζουμε να φοράμε και πάλι τα δερμάτινα μποτάκια μας που τόσο μας έχουν λείψει. Οι combat boots είναι άλλωστε must have και για τον επικείμενο χειμώνα οπότε αν τις έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην ξεκινήσεις να τις φοράς από τώρα με shorts, φαρδύ πουκάμισο ή με mini φούστα και logo T-shirts. Υπάρχει όμως ο κίνδυνος να σε χτυπήσουν γιατί προφανώς είναι πολύ νωρίς ακόμα για να βάλεις και καλσόν. Πώς θα το προλάβεις και θα βγεις από αυτήν την επώδυνη κατάσταση; Mε τον πιο απλό τρόπο: βάζοντας απλά λίγη βαζελίνη στο πέλμα σου και ειδικά στα σημεία που είναι πιθανά να «χτυπηθούν» από το σκληρό δέρμα των παπουτσιών. Η χρήση λίγης βαζελίνης στα πόδια σου θα τα διατηρήσει ενυδατωμένα και θα προλάβει τις πληγές που μπορεί να σχηματιστούν λόγω τριβής. Τώρα που ξέρεις και αυτό το trick τίποτα δεν μπορεί να σε κρατήσει μακριά από τα αγαπημένα σου μποτάκια!

Διαβάστε την συνέχεια...