ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / «Δεν το πιστεύω, δεν το πιστεύω»: Τρελάθηκε φαν της Ιωάννας Τούνη όταν την είδε μπροστά του στη Μύκονο (vid)

«Δεν το πιστεύω, δεν το πιστεύω»: Τρελάθηκε φαν της Ιωάννας Τούνη όταν την είδε μπροστά του στη Μύκονο (vid)

«Έχω κανάλι στο YouTube, θα σας κάνω διάσημες», είπε ο τρελαμένος φαν στην Ιωάννα Τούνη και τη Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε στο προσκήνιο πριν από λίγο καιρό, όταν έγινε γνωστό πως κατέθεσε αναφορά στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τα περιβόητα ροζ βίντεο, που ανέβηκαν στο Pornhub και σε άλλες ιστοσελίδες πορνογραφικού υλικού.

Στις αρχές Ιουλίου, μάλιστα, είχε ανεβάσει και ένα βίντεο, όπου εξηγούσε με δάκρυα στα μάτια το περιστατικό, αποκαλύπτοντας πώς έπεσε θύμα του ίδιου της του φίλου.

Η γνωστή influencer, σήμερα, προσπαθεί να τα αφήσει πίσω της όλα αυτά και συνεχίζει τις διακοπές της στη Μύκονο, παρέα με τη φιλενάδα της, Δήμητρα Αλεξανδράκη, με την οποία ανεβάζουν συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο από το «νησί των ανέμων».

Σε μια βόλτα τους, λοιπόν, πριν από λίγες μέρες, η κάμερα του mykonoslive.tv «έπιασε» ένα εκπληκτικό σκηνικό.

Ενώ οι δύο κοπέλες απολαμβάνουν τη βόλτα τους στα κοσμικά Ματογιάννια, ένας προφανώς φαν της Ιωάννας έπαθε σοκ όταν την είδε μπροστά του. Άρχισε να φωνάζει «δεν το πιστεύω, δεν το πιστεύω» και της ζήτησε να βγουν φωτογραφίες και να τραβήξουν βίντεο.

Είπε, μάλιστα, στις δύο κοπέλες αστειευόμενος «έχω κανάλι στο YouTube, θα σας κάνω διάσημες».

Και πράγματι, σύμφωνα με το ίδιο Μέσο, ο… τρελαμένος θαυμαστής της Ιωάννας Τούνη έχει δικό του κανάλι στο YouTube.