ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον γιατρό που αυνανιζόταν ενώ εξέταζε ασθενή

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον γιατρό που αυνανιζόταν ενώ εξέταζε ασθενή

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για κατάχρηση σε ασέλγεια ασκήθηκε από τον εισαγγελέα Λασιθίου στον 55χρονο γιατρό που συνελήφθη στον Άγιο Νικόλαο.

Σύμφωνα με καταγγελία μιας 25χρονης κοπέλας που πήγε στην αστυνομία και προχώρησε σε καταγγελία, ο 55 ετών γιατρός ενώ την εξέταζε ταυτόχρονα αυνανιζόταν. Μάλιστα η εξέταση η εξέταση δεν περιορίστηκε στα αυτιά και στο λαιμό αλλά σε όλο το σώμα της κοπέλας.

Η κοπέλα κατέθεσε ότι είναι βέβαιη γι’ αυτό, ότι από τη μία την ψηλάφιζε, με το άλλο χέρι αυνανιζόταν πίσω από την πλάτη της.

Επίσης καταγγέλλεται και διερευνάται ότι κατέγραφε με κάμερα όσα γίνονταν.

Το ενδιαφέρον στην υπόθεση είναι ότι μέσα σε ένα 24ωρο αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγίου Νικολάου κατάφεραν να εντοπίσουν τρεις ακόμα νεαρές ασθενείς οι οποίες κατέθεσαν ότι στο πλαίσιο της ιατρικής εξέτασης παρενοχλήθηκαν από τον συγκεκριμένο γιατρό.

Καταγγέλλουν δηλαδή ότι η εξέταση είχε ξεφύγει από τα όρια του επιτρεπτού και του λογικού και τις ψαχούλευε σε όλο το σώμα δήθεν για να ελέγξει τους αδένες.

Ο γιατρός πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη.

To άρθρο Κρήτη: Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον γιατρό που αυνανιζόταν ενώ εξέταζε ασθενή εμφανίστηκε στον Αγώνας της Κρήτης

cretenews

Διαβάστε την συνέχεια...