ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Έκλεινε την πόρτα του δωματίου στα “μούτρα” του πατέρα και αυτός του έδωσε ένα αξέχαστο μάθημα

Έκλεινε την πόρτα του δωματίου στα “μούτρα” του πατέρα και αυτός του έδωσε ένα αξέχαστο μάθημα

Όλοι μας ήμασταν έφηβοι κάποια στιγμή και οι περισσότεροι από εμάς είχαν πιθανώς τις αναμενόμενες περιόδους εφηβικής επανάστασης. Ας το παραδεχτούμε, ακόμα και οι καλύτεροι έφηβοι κάποια στιγμή θα μαλώσουν με τους γονείς τους. Είναι βασικά απλώς ένα γεγονός της ζωής. Το μόνο ζήτημα είναι το πώς κάθε γονείς επιλέγουν να χειριστούν τον έφηβο γιο ή την κόρη τους. Μερικοί γονείς τιμωρούν τα παιδιά τους με κατ’ οίκον περιορισμό ή τους στερούν κάποια υλικά αντικείμενα – αλλά σε μερικούς γονείς αρέσει να γίνονται δημιουργικοί.

 

Αλλά αμφιβάλλουμε αν κάποιος έφηβος είχε βιώσει ποτέ αυτή την τιμωρία, καθώς είναι τόσο ξεκαρδιστικά μοναδική και πρωτότυπη.

Μια κλασική κίνηση από γονείς με επαναστατικό έφηβο, που αγαπά να χτυπάει πίσω του τις πόρτες είναι να αφαιρέσει την εν λόγω πόρτα . Όταν χάνεται η ιδιωτική ζωή, κερδίζεται μια μάχη. Όμως αυτός ο μπαμπάς αποφάσισε να πάει την τιμωρία σε ένα ενδιαφέρον νέο επίπεδο.

 

Έχοντας κουραστεί με τον γιο του να χτυπά συνεχώς την πόρτα του υπνοδωματίου του, αυτός ο μπαμπάς αποφάσισε να αναλάβει μια πρωτοβουλία για να μάθει στο γιο του ένα μάθημα. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον μικρότερο αδερφό του έφηβου, ο οποίος δημοσίευσε την φωτογραφία στο Reddit την περασμένη εβδομάδα και σχεδόν αμέσως έγινε viral. Βλέπετε τι ακριβώς συμβαίνει, εκτός από την εμφανή στεναχώρια στο πρόσωπο αυτού του νεαρού;

 

Ναι, η πόρτα του έχει φύγει – αλλά όχι εξ ολοκλήρου.

Έκλεινε την πόρτα του δωματίου στα “μούτρα” του πατέρα και αυτός του έδωσε ένα αξέχαστο μάθημα - Εικόνα 1

Αυτός ο μπαμπάς του έφηβου πήγε στην κυριολεξία στο υπόστεγο, πήρε τα εργαλεία του, σχεδίασε έναν δημιουργικό τρόπο να τιμωρήσει το γιο του και στη συνέχεια ανέλαβε δράση. Τι έκανε ακριβώς; Πριόνισε την πόρτα του γιου του στη μέση, μετατρέποντάς την σε ημι-πόρτα, που είναι πιο γνωστή ως ολλανδική πόρτα.

 

Περιττό να πούμε ότι αυτός ο γιος δεν θα χτυπήσει την πόρτα του στο πρόσωπο του πατέρα του για πολύ καιρό. Τουλάχιστον έως ότου εξοικονομήσει χρήματά για να πάρει μια νέα πόρτα!

Έκλεινε την πόρτα του δωματίου στα “μούτρα” του πατέρα και αυτός του έδωσε ένα αξέχαστο μάθημα - Εικόνα 2

Η φωτογραφία στο Reddit έχει ήδη πάνω από 2.200 προβολές από την περασμένη εβδομάδα και εκατοντάδες ξεκαρδιστικά σχόλια. Οι περισσότεροι ταυτίζονται με τον πόνο του έφηβου με τον καιρό που έζησαν κάποια τιμωρία ως έφηβοι.

 

Πηγή koyzoylo