ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Ένας άντρας έμεινε άνεργος λόγω κορωνοϊόυ αλλά έγινε διάσημος Youtuber [βίντεο]

Ένας άντρας έμεινε άνεργος λόγω κορωνοϊόυ αλλά έγινε διάσημος Youtuber [βίντεο]

Ο 79χρονος έφτιαξε το δικό του κανάλι στο Youtube και έκανε αυτό που αγαπάει περισσότερο.

Ένας 79χρονος έχασε τη δουλειά του λόγω του κορωνοϊού, ωστόσο δεν το έβαλε κάτω και ασχολήθηκε με το Youtube, μέσα από το οποίο μοιράζεται την αγάπη του για το μαγείρεμα.

Ο Κάρλος Ελιζόντο, γνωστός ως Τίτο Τσάρλι, έχει δημοσιεύσει μόλις έξι βίντεο τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ωστόσο μετρά ήδη περίπου 25.000 subscribers.

Ο Τίτο Τσάρλι φτιάχνει διασκεδαστικά βίντεο μαγειρικής και φαίνεται πως το απολαμβάνει πραγματικά, ενώ έχει τη δική του σειρά προϊόντων προς πώληση στο Μεξικό.

 

 

 

Ο 79χρονος έχει χάσει τη γυναίκα του και οι κόρες του έχουν μεγαλώσει και φύγει από το σπίτι, ωστόσο η μία κόρη του και το εγγόνι του τον βοήθησαν να γυρίσει τα βίντεο μαγειρικής, ενώ όλα τα παιδιά του βοηθούν με τις παραγγελίες για τα προϊόντα του.

Τα τελευταία επτά χρόνια ο 79χρονος διατηρούσε δουλειά σε μανάβικο, προκειμένου να έχει επικοινωνία με τον κόσμο αλλά και τα εγγόνια του. Καθώς, όμως, ανήκει σε ομάδα υψηλού κινδύνου, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού, αναγκάστηκε να μείνει στο σπίτι.

Ο Τίτο Τσάρλι δεν ήθελε να μείνει άπραγος και δούλεψε με τα προϊόντα του. Αρχικά έκανε κανάλι στο Youtube για να τον βοηθήσει με τις πωλήσεις, ωστόσο, αποδείχθηκε πως του άρεσε πολύ η επικοινωνία αυτή με τους ανθρώπους.

 

 

 

 

Τα βίντεο είναι στα ισπανικά, αλλά οι υπότιτλοι επιτρέπουν σε άτομα από όλο τον κόσμο να παρακολουθήσουν και να φτιάξουν τις συνταγές.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο 79χρονος δήλωσε ότι δεν ενδιαφέρεται πραγματικά να κερδίσει τα προς το ζην.

 

topnews