ΔΕΙΤΕ...
Home / ΑΣΤΕΙΑ / ΠΕΡΙΕΡΓΑ / Έριχνε ηρεμιστικό στον καφέ συναδέλφου της, για να μην τα πηγαίνει καλά στη δουλειά

Έριχνε ηρεμιστικό στον καφέ συναδέλφου της, για να μην τα πηγαίνει καλά στη δουλειά

Μια γυναίκα στην Ιταλία, θέλοντας να «εξοντώσει» μια συνάδελφό της καθώς αναμένονταν απολύσεις, δεν δίστασε να αρχίσει να ρίχνει ηρεμιστικό στον καφέ της.

Η Άλις Μπόρντον, το θύμα, είπε στην εφημερίδα La Stampa ότι πάντα εμπιστευόταν τη συνάδελφό της και ότι ακόμη δεν πιστεύει πως προσπάθησε να την «εξοντώσει», ρίχνοντας ηρεμιστικό στον καφέ της, προκειμένου να κοιμάται και να μην αποδίδει στη δουλειά.

Η Μαριάντζελα Σεράτο άρχισε να εφαρμόζει το δόλιο σχέδιό της τον Οκτώβριο του 2017, αλλά αυτή την εβδομάδα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 ετών. Το δικαστήριο έκρινε πως στόχος της ήταν να απαξιώσει την Μπόρντον στα μάτια των εργοδοτών τους.

Στις 6 Οκτωβρίου 2017 η Σεράτο, όπως πάντα, έφερε στους συναδέλφους της καφέδες από ένα κατάστημα απέναντι από τα γραφεία τους, στην πόλη Μπρα, της περιφέρειας Πιεμόντε. «Συνήθως έπινα αργά καφέ, αλλά εκείνη την ημέρα τον ήπια με μία γουλιά», είπε η Μπόρντον. Λίγη ώρα αργότερα έχασε την ισορροπία της, την ώρα που περπατούσε προς το γραφείο της. «Όλα ήταν μαύρα, ένιωθα σαν να αιωρούμαι», περιέγραψε. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε εξετάσεις για την πιθανότητα να έχει υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο. Είχε την ίδια αντίδραση πίνοντας αρκετούς καπουτσίνο που της είχε φέρει η Σεράτο, ενώ μια φορά έριξε το αυτοκίνητό της σε έναν τοίχο.

Μόνο τα Χριστούγεννα εκείνης της χρονιάς η Μπόρντον άρχισε να έχει υποψίες. «Είχε πάρει μερικές ημέρες άδεια, κατά τη διάρκεια των οποίων ήμουν μια χαρά. Σκέφτηκα ότι μπορεί να υπάρχει σύνδεση ανάμεσα στον καφέ και τις κρίσεις. Ένας νευρολόγος με συμβούλευσε να μην πιω τον καφέ για έναν μήνα, όπως και έκανα». Λίγους μήνες αργότερα, δέχθηκε άλλον ένα καπουτσίνο από τη Σεράτο, αλλά ήπιε μόνο τον μισό. «Έβαλα τον υπόλοιπο σε δοκιμαστικό σωλήνα και οι εξετάσεις έδειξαν ότι περιείχε 10πλάσια ποσότητα ηρεμιστικού από την συνιστώμενη», δήλωσε η Μπόρντον.

Τελικά, η Σεράτο συνελήφθη στα πράσα. «Με την εμπλοκή της αστυνομίας, καταφέραμε να την πιάσουμε την ώρα που έριχνε το φάρμακο στο ποτήρι μου», δήλωσε η Μπόρντον.

Πηγή: lifo.gr