ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Έρρικα Πρεζεράκου: Έκκληση βοήθειας για την 7χρονη ανιψιά της, Αναστασία

Έρρικα Πρεζεράκου: Έκκληση βοήθειας για την 7χρονη ανιψιά της, Αναστασία

Η μικρή Αναστασία που διαγνώστηκε με επιθετική μορφή καρκίνου πρέπει να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για θεραπεία

Πανελλήνια συγκίνηση έχει προκαλέσει η ιστορία της 7χρονης Αναστασίας Τριανταφυλλάκη, η οποία διαγνώστηκε με μία σπάνια κι επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο.

Και πρέπει να μεταβεί στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Τέξας προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία και να σωθεί η ζωή της.

Η μικρή Αναστασία είναι η ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου (κόρη της αδελφής της Ξένιας) με την γνωστή αθλήτρια να κάνει δημόσια έκκληση για βοήθεια. Μέσα από την εκπομπή, «Αλήθειες με τη Ζήνα» με δάκρυα στα μάτια, ζήτησε από τον κόσμο όσο μπορεί να βοηθήσει ώστε να συγκεντρωθεί το μεγάλο ποσό για το ταξίδι και τη θεραπεία της μικρής.

«Σ’ αυτόν τον αγώνα που δίνει η Αναστασία μας χρειάζεται όλους κοντά της. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να είσαι 7 χρονών και να παλεύεις για τη ζωή σου… Πριν από λίγο καιρό της κάναμε τα γενέθλιά της και δεν θέλω να σκέφτομαι ότι του χρόνου δε θα της τα κάνουμε. Θέλουμε τη βοήθειά σας», είπε στην εκπομπή του Star.

Τις τελευταίες ώρες ένα κύμα αγάπης και αλληλεγγύης έχει ξεκινήσει μέσα από τα social media, με τους χρήστες να διαδίδουν το μήνυμα της μικρής Αναστασίας που παλεύει για τη ζωή της.

Η Έρρικα Πρεζεράκου μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram ευχαρίστησε τον κόσμο για το ενδιαφέρον και τη στήριξή του, ενώ στην ανάρτηση εξηγεί και πώς μπορεί να βοηθήσει, όποιος το θελήσει.

Πηγή: newsbeast.gr