ΔΕΙΤΕ...
Home / ΑΣΤΕΙΑ / ΠΕΡΙΕΡΓΑ / Εταιρεία χρησιμοποιεί φωτογραφίες αληθινών γυναικών για να κατασκευάσει κούκλες του έρωτα

Εταιρεία χρησιμοποιεί φωτογραφίες αληθινών γυναικών για να κατασκευάσει κούκλες του έρωτα

Κούκλες του σεξ κατά παραγγελία, με τα χαρακτηριστικά αληθινών γυναικών, που συχνά αγνοούν ότι χρησιμοποιούνται φωτογραφίες τους γι’ αυτό το σκοπό, κατασκευάζει για τους ενδιαφερόμενους μια εταιρεία στη Βρετανία.

Οι πελάτες της Sex Doll Official, που εδρεύει κοντά στο Μπέρμιγχαμ, μπορούν να στείλουν φωτογραφίες των αντικειμένων του πόθου τους για να παραγγείλουν έναντι 4.500 ευρώ πανομοιότυπες κούκλες του σεξ, που κατασκευάζονται στη συνέχεια στην Κίνα.

Όπως λέει η ιδιοκτήτρια της εταιρείας, Τζέιντ Στάνλεϊ, κάποιοι πελάτες της στέλνουν φωτογραφίες των ερωτικών τους συντρόφων, αλλά ακόμη και διασημοτήτων που φαντασιώνονται: «Ποικίλλουν πολύ τα αιτήματα. Κάποιοι ζητούν αντίγραφο της Κιμ Καρντάσιαν, άλλοι ενός κοριτσιού της διπλανής πόρτας».

Το γεγονός ότι πολλές από τις γυναίκες που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των πλαστικών αντιγράφων τους δεν έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους δεν συνιστά πρόβλημα για την 35χρονη, αφού όπως λέει οι κούκλες «απλώς τους μοιάζουν». «Και ποιος λέει ότι δεν μπορείς να φτιάξεις ή να ζωγραφίσεις κάτι που μοιάζει σε κάποιον;», συμπληρώνει.

Οι πελάτες μπορούν να δώσουν τα ακριβή χαρακτηριστικά της παραγγελίας τους, από το χρώμα των μαλλιών και της επιδερμίδας, μέχρι το βάρος και το μέγεθος του στήθους, τατουάζ και εκ γενετής σημάδια.

Ορισμένοι, όπως αποκαλύπτει η μητέρα τεσσάρων παιδιών, είναι χήροι που ζητούν αντίγραφο των συντρόφων που έχασαν ή άτομα «κοινωνικά απομονωμένα». Η ιδέα, όπως αποκαλύπτει η ιδιοκτήτρια αλυσίδας solarium της προέκυψε όταν διάβασε ένα άρθρο για κούκλες του σεξ σε εφημερίδα. «Θέλησα να προσεγγίσω την ιδέα αυτή από μια άλλη οπτική γωνία, πιο πολύ για να βοηθήσω εκείνους που αναζητούν παρηγοριά», λέει.

aftodioikisi