ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Γκέι άντρας πέθανε γιατί έκανε ενέσεις σιλικόνης στους όρχεις του για να ευχαριστήσει τον σύντροφο του

Γκέι άντρας πέθανε γιατί έκανε ενέσεις σιλικόνης στους όρχεις του για να ευχαριστήσει τον σύντροφο του

H μητέρα ενός άντρα από την Μελβούρνη που πέθανε επειδή έκανε ενέσεις με σιλικόνη στους όρχεις του ήρθε σε αντιπαράθεση με τον “αφέντη” του γιου της. Σε ένα συναισθηματικά φορτισμένο επεισόδιο της εκπομπής The Project στην Αυστραλία η Λίντα Τσάπμαν αντιμετώπισε τον “αφέντη” Ντίλαν Χαφερτέπεν, ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενα της Λίντα ανάγκασε τον γιο της να κάνει αυτές τις αυξητικές ενέσεις στον εαυτό του. Η κυρία Τσάπμαν ήταν φανερά αναστατωμένη όταν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Χαφερτέπεν αφού τον κατηγορεί ότι εκείνος ευθύνεται για τον θάνατο του γιου της και του λέει να φύγει από το σπίτι.

Τι είδους άνθρωπος κάνει ενέσεις στους όρχεις του…τι είδους άνθρωπος το κάνει αυτό”, ανάφερε η Λίντα. “Kάποιος που λυπάται τον εαυτό του, κάποιος που ήταν ευάλωτος που απλά ήθελε την αγάπη σου με οποιοδήποτε κόστος…και αυτό του κόστισε την ζωή του”, πρόσθεσε.

Ο 28χρονος Τζακ Τσάπμαν πέθανε από “σύνδρομο εμβολισμού σιλικόνης” τον προηγούμενο μήνα επειδή έκανε ενέσεις με σιλικόνη στους όρχεις του. Ο 28χρονος ήταν μέρος μιας “καλτ” σκηνής από το Σιάτλ με αρχηγό τον Χαφερτέπεν, ο οποίος απαιτούσε από τους ακολούθους του να έχουν διογκωμένους όρχεις μαζί με άλλα σωματικά χαρακτηριστικά.

Η κυρία Τσάπμαν ισχυρίζεται ότι έμαθε για την αρρώστια του γιου της μια μέρα μετά τον θάνατό του. “Δεν ήξερα ότι ήταν στο νοσοκομείο, δεν ήξερα ότι ήταν σε τεχνητό κώμα, δεν είχα την ευκαιρία να τον κρατήσω, δεν είχα την ευκαιρία να τον αγκαλιάσω. Δεν πρόλαβα να τον αποχαιρετήσω”, ανέφερε η κυρία Τσάπμαν. Περιγράφοντας την σχέση του γιου της με τον Χαφερτέπεν η κυρία Τσάπμαν ότι το ζευγάρι είχε σχέση και ότι ο γιος της ήταν “αφοσιωμένος” στον Χαφερτέπεν.

“Ήταν σαν ένα είδος φυλής, οικογένειας, σαν λατρεία”, ανέφερε η κυρία Τσάπμαν. “Και για να αποδείξουν την αφοσίωσή τους σε αυτόν έπρεπε να αλλάξουν τα σώματά τους”, πρόσθεσε η κυρία Τσάπμαν.

[dailymail]