ΔΕΙΤΕ...
Home / ΑΣΤΕΙΑ / ΠΕΡΙΕΡΓΑ / Γυναίκα γδύθηκε τελείως όταν της είπε ο πρώην της ότι αυτός αγόρασε τα ρούχα της

Γυναίκα γδύθηκε τελείως όταν της είπε ο πρώην της ότι αυτός αγόρασε τα ρούχα της

Μία απροσδόκητη δημόσια συνάντηση με τον πρώην σου, μπορεί να φέρει αρκετή αμηχανία στην ατμόσφαιρα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, μιλάμε για μία εξοργιστική συνάντηση ενός πρώην ζευγαριού σε ένα πολυκατάστημα, που είχε ως αποτέλεσμα ένας από τους δύο να γυρίσει γuμνός στο σπίτι του.

Μία Κινέζα μάλλον ένιωσε πολύ άσχημα όταν είδε τον πρώην άντρα της πρόσφατα σε ένα πολυκατάστημα στο Βούξι της επαρχίας Τσιανγκσού. Όπως φαίνεται, ο άντρας της κρατούσε ακόμα κακία μετά τον χωρισμό τους και μάλιστα, την υποδέχτηκε με ένα χαστούκι στο πρόσωπο.

Μία γυναίκα απέδειξε στον πρώην άντρα της ότι δεν χρειάζεται τα χρήματά του για να συνεχίσει τη ζωή της μετά τον χωρισμό τους.

Ωστόσο, τα πράγματα πήραν γρήγορα κακή τροπή, όταν ο άντρας είπε στην πρώην του πως όσα κρατούσε και φορούσε, ήταν αγορασμένα με τα δικά του χρήματα. Σύμφωνα με αναφορές, ο άντρας υπενθύμισε στην πρώην του ότι αυτός ήταν που της αγόρασε το κινητό και τα ρούχα της, λέγοντας: “Το κινητό που κρατάς, τα ρούχα που φοράς, εγώ τα αγόρασα για σένα”!

Μόλις άκουσε τα λόγια του, πέταξε νευριασμένη το κινητό επάνω του, πριν ξεκινήσει να γδύνεται μπροστά στους σοκαρισμένους θεατές. Ακόμη και ο πρώην της έφυγε σοκαρισμένος με την αντίδρασή της και προσπάθησε να την εμποδίσει να βγάλει και το σουτιέν της, αγκαλιάζοντάς την. Όπως φαίνεται, απέτυχε να την πείσει και εκείνη άρχισε να κυκλοφορεί όπως τη γέννησε η μητέρα της. Ευτυχώς βρέθηκαν άνθρωποι που ανησύχησαν και αγόρασαν ρούχα για να μην κυκλοφορεί γuμνή η γυναίκα.

tilestwra