ΔΕΙΤΕ...
Home / ΑΣΤΕΙΑ / ΠΕΡΙΕΡΓΑ / Γυναίκα προκαλεί σάλο στο TikTok αφού έβαψε τον σκύλο της πράσινο για να μοιάζει με τον Grinch (vid)

Γυναίκα προκαλεί σάλο στο TikTok αφού έβαψε τον σκύλο της πράσινο για να μοιάζει με τον Grinch (vid)

Μπορεί ο Grinch να έκλεψε τα Χριστούγεννα, αλλά ο Rizzo, το σνομπ Schnauzer, έκλεψε τις καρδιές μας. Για να μπει στο πνεύμα των γιορτών η οικογένειά του, τον πήγε μια βόλτα στο κομμωτήριο για να κάνει το δικό του Grinch glow-up.

Η φωτογραφίες μετά την απίστευτη «μεταμόρφωση» του αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πάρα πολύ γρήγορα έγιναν viral. Ωστόσο, από τα σχόλια φάνηκε ότι δεν εντυπωσιάστηκαν όλοι από την απόφαση της ιδιοκτήτριας του.

Στην πραγματικότητα, οι θυμωμένοι χρήστες έστειλαν τα κλιπ του TikTok στα ύψη, με τα βίντεο του fido να φτάνουν συνολικά τις 9,8 εκατομμύρια προβολές τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο.

 

 

 

Ένας χρήστης δήλωσε: «Γιατί οι άνθρωποι κάνουν τέτοια πράγματα;» Ένας δεύτερος πρόσθεσε: «Αυτό δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται. Καημένο μωρό».

Ενώ ένας τρίτος πρόσθεσε τη δική του μάλλον σκληρή γνώμη«Μερικοί άνθρωποι δεν αξίζουν τα ζώα».

Η Ashlee Spielmann δήλωσε στο LADbible ότι το μόνο που ήθελε να κάνει ήταν να τιμήσει την αγαπημένη εορταστική ταινία των παιδιών της. «Τα παιδιά μας λατρεύουν το The Grinch και το έβλεπαν σχεδόν κάθε βράδυ πέρυσι», είπε.

Η Ashlee τόνισε ότι ο Rizzo δεν ένιωσε δυσφορία σε καμία στιγμή και, στην πραγματικότητα, λάτρευε την επιπλέον προσοχή κατά τη διάρκεια της θεραπείας του.

 

 

 

gazzetta