ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Η γοητεία είναι τέχνη: 8 πράγματα που κάθε άντρας προσέχει ασυνείδητα σε μια γυναίκα.

Η γοητεία είναι τέχνη: 8 πράγματα που κάθε άντρας προσέχει ασυνείδητα σε μια γυναίκα.

Τέχνη της γοητείας: Οι άνδρες κυνηγούν τις γυναίκες. Όμως, δεν τις κυνηγούν χωρίς λόγο. Υπάρχουν ορισμένα πράγματα, τα οποία οι άνδρες τα ψάχνουν ασυνείδητα στις γυναίκες. Δηλαδή, το κάνουν χωρίς να το αντιλαμβάνονται. Πολλοί θα αναρωτιούνται ποια είναι αυτά τα πράγματα. Παρακάτω ακολουθούν τα συγκεκριμένα στοιχεία των γυναικών, τα οποία κάνουν τη διαφορά. Αναλυτικότερα:

Τέχνη της γοητείας – Συμβουλές για την υγεία:

 

Ποια τα οκτώ στοιχεία που ψάχνουν οι άνδρες στις γυναίκες
– Η αναλογία μέσης – γοφών: Οι γυναίκες που έχουν ευρύτερους γοφούς θεωρούνται γονιμότερες. Έτσι, οι άνδρες προτιμούν τα θηλυκά με στενή μέση και μεγαλύτερους γοφούς.

– Αν το χαμόγελο είναι γνήσιο: Οι άνδρες ξεχωρίζουν το «προσποιητό» χαμόγελο από το αυθεντικό. Στην δεύτερη περίπτωση σημαίνει ότι υπάρχει γνήσιο ενδιαφέρον πράγμα που τους σπρώχνει να συνεχίσουν την πολιορκία.

Τέχνη της γοητείας – Συμβουλές για την υγεία: Κι άλλα στοιχεία που ψάχνουν οι άνδρες στις γυναίκες
– Το μέγεθος της παρέας: Αν η γυναίκα βρίσκεται με μεγάλη παρέα είναι δυσκολότερο για τους άνδρες να την προσεγγίσουν. Αν βρίσκεται με ακόμη μία φίλη πάλι θα δυσκολευτεί γιατί θα σκεφτεί ότι δεν θα την εγκαταλείψει για να του μιλήσει. Το τέλειο μέγεθος παρέας είναι τρία άτομα, γιατί οι υπόλοιποι δύο μπορούν να συνομιλήσουν μεταξύ τους όταν εκείνος και ο «στόχος» αποχωρήσουν.

– Ο τόνος της φωνής: Μία φωνή σε υψηλότερο τόνο τραβάει την προσοχή των ανδρών γιατί είναι δείγμα δύναμης εκ μέρους της γυναίκας και υγείας, άρα στο υποσυνείδητο τους θεωρείται ένδειξη γονιμότητας.

– Η λάμψη του δέρματος: Ένα λαμπερό δέρμα θεωρείται δείγμα υγείας – φυσικής και ψυχικής – και οι άνδρες προσελκύονται από ένα καθαρό και φωτεινό πρόσωπο.

 

Τέχνη της γοητείας – Συμβουλές για την υγεία: Τα υπόλοιπα στοιχεία που ψάχνουν οι άνδρες στις γυναίκες
– Τι είναι ψεύτικο πάνω στη γυναίκα: Ψεύτικες βλεφαρίδες, νύχια, εξτένσιονς κ.α. «φωνάζουν» ότι αυτό που βλέπουν δεν είναι αυτό που ισχύει στ’ αλήθεια. Προτιμούν μία όψη πιο αυθεντική που δεν θα κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις.

– Τα μάτια: Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής και οι άνδρες τα κοιτούν περισσότερο από άλλα μέρη του σώματος. Από εκεί μπορούν να αντλήσουν πολλές πληροφορίες για τη γυναίκα που θα τους κάνουν να θέλουν να τη γνωρίσουν καλύτερα.

 

– Την υγεία των μαλλιών: Από την εποχή των σπηλαίων οι άνδρες προσέχουν τα γυναικεία μαλλιά καθώς είναι δείγμα υγείας, πράγμα που σημαίνει με τη σειρά του ότι το θηλυκό είναι κατάλληλο για ζευγάρωμα.

 

 

enimerotiko