ΔΕΙΤΕ...
Home / VIDEO / Η Ιωάννα Τούνη μίλησε για το ροζ video: «Έχω κατακριθεί πολύ για αυτό το πράγμα»ΒΙΝΤΕΟ

Η Ιωάννα Τούνη μίλησε για το ροζ video: «Έχω κατακριθεί πολύ για αυτό το πράγμα»ΒΙΝΤΕΟ

Η Ιωάννα Τούνη απαντάει για τα ροζ video που έχουν διαρρεύσει και την ανάγκασαν να καταφύγει στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έχουν περάσει περίπου 20 ημέρες από εκείνο το Σάββατο που έγινε γνωστή η αναφορά που έκανε η Ιωάννα Τούνη στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για τα ροζ video που είχαν διαρρεύσει στο PornHub.

Από τότε μέχρι σήμερα δεν είχε αναφερθεί καθόλου στο θέμα, όμως το έκανε την Παρασκευή με ένα video που ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube.

 

 

Το περιστατικό με τις φωτογραφίες

Η πασίγνωστη influencer ξεκίνησε αναγνωρίζοντας πως αυτό είναι ένα θέμα για το οποίο δεν θα ήθελε να μιλήσει και το κάνει επειδή, όπως είπε, νιώθει ένα βάρος μέσα της.
«Είναι κάτι που όλοι απεύχονται, αλλά σε όλους μπορεί να τύχει. Και έτυχε σε εμένα», είπε χαρακτηριστικά και αμέσως μετά άρχισε να εξιστορεί πως έγινε.

«Ήταν καλοκαίρι, ήμασταν σε ένα beach bar, υπήρχε ποτό, καλή διάθεση. Είναι πολύ στενάχωρο που άνθρωποι που είναι δικοί σου, μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο, βλέποντας σε τί κατάσταση είσαι. Και να το χρησιμοποιήσουν για να δειχθούν ή ακόμα και να βγάλουν χρήματα. Το παιδί αυτό το γνωρίζω από τα 18 και είχαμε κοινούς φίλους, με τους οποίους ήμασταν εκείνη την ημέρα.

 

Στα 23 μου, με όλη την έκθεση που είχα από το My Style Rocks κυκλοφορούν φωτογραφίες μου γυμνή ενώ κοιμάμαι στο αυτοκίνητο, τις οποίες εγώ δεν θυμάμαι. Δεν έχω επίγνωση πως με φωτογραφίζει κάποιος.
Το πόσο ξεφτίλα μπορεί να νιώσει κάποιος να δημοσιεύονται τέτοιες φωτογραφίες του και ειδικά από έναν άνθρωπο που δεν το περίμενες ποτέ», είπε μεταξύ άλλων.

 

Ο εφιάλτης με το video

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο νέο «πονοκέφαλο» που της παρουσιάστηκε και δεν ήταν απλά κάποιες φωτογραφίες.

«Έχουν περάσει τρία χρόνια από αυτό και πάνω που λες οτι το περάσαμε αυτό, υπάρχει κόσμος που θέλει να σε βλέπει. Ήμουν πολύ χαρούμενη, είχα καλή σχέση και συγκατοικούσα.

Κάποιος αποφάσισε να αναδημοσιεύσει υλικό από εκείνο το βράδυ, το οποίο δεν ήξερα οτι υπήρχε. Ξύπνησα και μου ήρθαν direct μηνύματα στο Instagram από εκείνο το βράδυ που συνευρίσκομαι με το παιδί αυτό σε ένα χωματόδρομο. Σοκαρίστηκα.

Τότε είπα ΟΚ, πρέπει να το πω στο αγόρι μου. Ήξερε τα πάντα, όμως είναι άλλο να το ακους και άλλο να το βλέπεις. Οπότε μου κόστισε μία πάρα πολύ όμορφη σχέση. Είναι πολύ άσχημο να πληρώνεις ξανά και ξανά για ένα λάθος από το παρελθόν.

 

Παρά το γεγονός οτι είμαι θύμα, πρέπει να αντιμετωπίσω σχόλια για το πόσο πεταμένη πο^^%$#$α είμαι, πως γυρνάω τσόντες… Ειλικρινά, μπορεί να δει κάποιος το βιντεάκι και να πει οτι το έκανα για να κερδίσω κάτι. Προσπαθώ να το εξαφανίσω εδώ και χρόνια και συνεχίζει και έρχεται»

 

 

Πηγή: gazzetta