ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Η Κρήτη μπορεί να βοηθήσει – Έκκληση από 14χρονο που χρειάζεται 35.000 ευρώ για σημαντικό χειρουργείο

Η Κρήτη μπορεί να βοηθήσει – Έκκληση από 14χρονο που χρειάζεται 35.000 ευρώ για σημαντικό χειρουργείο

 

Ταυτόχρονα απαιτείται η συγκέντρωση ενός τεράστιου χρηματικού ποσού το οποίο η οικογένεια του μαθητή αδυνατεί να συγκεντρώσει.

Έκκληση σε όλα τα σχολεία του νομού Ηρακλείου – 35.000 ευρώ για την επέμβαση

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το 1ο Γυμνάσιο απέστειλε επίσημο έγγραφο το οποίο μέσω της Β’θμιας Εκπαίδευσης έφθασε σε όλα τα σχολεία του νομού Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το έγγραφο ο 14χρονος μαθητής χρήζει «άμεσης χειρουργικής επέμβασης οπίσθιας σπονδυλοδεσίας εντός του μηνός Δεκεμβρίου».

Ειδικότερα στο έγγραφο του σχολείου αναφέρεται ότι «Τα έξοδα είναι υπέρογκα για την οικογένεια, που δίνει αγώνα προκειμένου να σώσει το παιδί της. Το ποσό που άμεσα θα πρέπει να συγκεντρωθεί είναι περίπου 35.000 ευρώ. Η οικογένεια του μαθητή παρακαλεί για την όποια δυνατή βοήθεια μπορεί να συγκεντρωθεί»

 

 

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, το ποσό για άγνωστο λόγο δεν καλύπτεται από τον ΕΟΠΥΥ με συνέπεια η οικογένεια να εκπέμπει σήμα SOS προκειμένου να καταφέρει να σώσει το 14χρονο παιδί που υποφέρει αρκετά χρόνια από τη σπάνια ασθένεια και πλέον χρειάζεται άμεση χειρουργική επέμβαση.

 

 

iban