ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Η νέα ισπανική σειρά του Netflix που προβλέπεται ότι θα γίνει το νέο μας κόλλημα!

Η νέα ισπανική σειρά του Netflix που προβλέπεται ότι θα γίνει το νέο μας κόλλημα!

Μπορεί το La Casa de Papel να βρίσκεται στα σκαριά για την τρίτη σεζόν, το Netflix, ωστόσο, δεν μας αφήνει διόλου παραπονεμένους.

Κι αυτό γιατί μόλις ανακαλύψαμε το νέο κόλλημα, τη σειρά που πρόκειται να μας κρατήσει συντροφιά τα φθινοπωρινά βράδια. Τρίβουμε χέρια και η λαχτάρα μας έχει πιάσει κόκκινα.

Πάμε να δούμε όμως τι γνωρίζουμε για τη νέα ισπανική παραγωγή του Netflix που ακούει στο όνομα «Elite».

Η πλοκή διαδραματίζεται σε ένα ελίτ σχολείο της Ισπανίας, το Las Encinas. Σε αυτό φοιτούν μαθητές πλούσιων οικογενειών της χώρας, με εξαίρεση όμως τρεις μαθητές από την εργατική τάξη, οι οποίοι κατάφεραν να γίνουν δεκτοί μετά την καταστροφή του δικού τους σχολείου, μόνο που η τύχη δεν θα είναι με το μέρος τους στη συνέχεια.

Σύντομα ξεκινούν οι πρώτες εντάσεις και προστριβές μεταξύ των δύο διαφορετικών κόσμων, όπου καταλήγουν σε έναν μυστηριώδη φόνο που δεν γνωρίζουμε ποιος τον διέπραξε.

Ποιός μαθητής βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία;

Οι αστυνομικές αρχές της Ισπανίας θα προσπαθήσουν να εξιχνιάσουν το έγκλημα, το οποίο καλύπτεται από κάποιους, στα 8 επεισόδια της πρώτης σεζόν.

Επιπλέον, στη νέα σειρά πρωταγωνιστούν επίσης και τρία πρόσωπα από το La Casa de Papel, τον Miguel Herrán (Rio), τον Jaime Lorente (Denver) και την María Pedraza (Alison Parker), κάτι που μας κεντρίζει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον.

Η πρεμιέρα για το «Elite» είναι προγραμματισμένη για τις 5 Οκτωβρίου.

Υπομονή κάτι εβδομάδες, λοιπόν!

neopolis.gr

Διαβάστε την συνέχεια...