ΔΕΙΤΕ...
Home / Η ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ / ΝΕΑ / Η βιντεάρα που μας «ταξιδεύει» στα εντυπωσιακότερα τοπία της Κρήτης!

Η βιντεάρα που μας «ταξιδεύει» στα εντυπωσιακότερα τοπία της Κρήτης!

Είναι αλήθεια πως η Κρήτη αποτελεί έναν ευλογημένο τόπο, ο οποίος έχει αμέτρητες ομορφιές και σαγηνεύει τους επισκέπτες σε κάθε εποχή του χρόνου. Άλλο τόσο αλήθεια είναι πως τα βίντεο που «υμνούν» τα εντυπωσιακά τοπία του νησιού είναι επίσης αμέτρητα και τα βρίσκουμε πλέον παντού.

Ωστόσο, κάποια από αυτά κυριολεκτικά απογειώνουν τις αισθήσεις και μας κάνουν να ζηλεύουμε όλους τους ντόπιους κατοίκους που απολαμβάνουν αυτόν τον επίγειο παράδεισο…

 

O Γιώργος Δαδανάς λοιπόν κατέγραψε επί μήνες εξαιρετικά εναέρια πλάνα από άκρη σε άκρη του νησιού και μας χαρίζει ένα από εκείνα τα βίντεο που αποτελούν «ύμνο» στην μεσογειακή ομορφιά της Κρήτης. Οι εντυπωσιακές παραλίες, οι αυθεντικές νησιώτικες στιγμές και η ιδανική μουσική συνοδεία της παραγωγής, μας έκανε να «κολλήσουμε» στην οθόνη και να απολαύσουμε τα απίθανα τοπία και χρώματα.

 

 

Μια μαγευτική πτήση με drone από το Ρέθυμνο μέχρι τα Σεϊτάν Λιμάνια και από τα Χανιά μέχρι την επιβλητική νότια ακτογραμμή της Κρήτης που ξεχωρίζει ανάμεσα στα τόσα νέα βίντεο που έχουν δημοσιευτεί στο ίντερνετ.

Δείτε το υπέροχο βίντεο και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν στην Κρήτη:

 

 

 

 

daynight