ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Και ομως: Ξεπερασμένο πια το «69»: Όλοι μιλούν για τη στάση «68»

Και ομως: Ξεπερασμένο πια το «69»: Όλοι μιλούν για τη στάση «68»

Ολα τα ζευγάρια πειραματίζονται με τις στάσεις προκειμένου να βρουν αυτή που τους προσφέρει τη μέγιστη απόλαυση.

Βέβαια πολλές φορές ο ένας από τους δύο συντρόφους θέλει να δοκιμάσει κάτι καινούργιο που δεν ενθουσιάζει ιδιαίτερα ή και καθόλου το ταίρι του.

Μία από αυτές τις στάσεις είναι η 69. Την προτιμούν οι άνδρες, την φοβούνται οι γυναίκες. Πρόκειται όμως για μια στάση που μπορεί να κάνει την ερωτική ζωή του ζευγαριού πολύ πικάντικη.

Τα πράγματα έχουν προχωρήσει όμως λίγο παρακάτω. Η μετεξέλιξη της στάσης 69 αριθμεί ένα νούμερο λιγότερο και ίσως μερικούς οργασμούς παραπάνω.

Η στάση 68 είναι η νέα ερωτική στάση που αξίζει να δοκιμάσεις στο κρεβάτι σου.

 

Η αλήθεια είναι ότι δεν προσφέρει ταυτοχρόνως ικανοποίηση και στους δύο συντρόφους, αλλά υπόσχεται ότι τουλάχιστον ο ένας θα βιώσει τον οργασμό της ζωής του.

Γι’ αυτό και καλό θα ήταν να τη δοκιμάσετε εναλλάξ. Πώς θα την πετύχετε;

Η μόνη διαφορά είναι πως ο από πάνω δεν πέφτει μπρούμυτα, αλλά ανάσκελα, το οποίο σημαίνει πως το οraΙ δεν πραγματοποιείται ταυτόχρονα, αλλά ένας κάθε φορά. Ξεπερασμένο πια το «69»: Όλοι μιλούν για τη στάση «68» –  Κι αν είχατε απορίες, η παραπάνω εικόνα σίγουρα θα σας τις λύσει όλες.

Η απόλαυση σίγουρα αφορά κυρίως αυτόν/αυτή που έχει ξαπλώσει πάνω στο σώμα του άλλου/ης, αντίστοιχα, που ήδη είναι ανάσκελα στο κρεβάτι.

Στη στάση 68 η απόλαυση, λένε οι ειδικοί, η απόλαυση μπορεί να είναι μονόπλευρη, αλλά είναι ακόμη μεγαλύτερη από αυτή που προκαλεί το «69».

Για το λόγο αυτό, οι ειδικοί του έρωτα προτείνουν να εναλλάσσεστε, να αλλάζετε θέσεις μετά από λίγα λεπτά, ούτως ώστε ηδονή να μοιράζεται ισόποσα.

πηγή: bovary.gr

Διαβάστε την συνέχεια...