ΔΕΙΤΕ...
Home / ΑΣΤΕΙΑ / ΠΕΡΙΕΡΓΑ / Καταδικάστηκε για απάτη επειδή έλεγε στη σύζυγό του ψέματα ότι έχει καρκίνο για χρόνια

Καταδικάστηκε για απάτη επειδή έλεγε στη σύζυγό του ψέματα ότι έχει καρκίνο για χρόνια

Της είχε πει το 2006 που είχαν γνωριστεί ότι είχε λευχαιμία – Παντρεύτηκαν το 2011 και αργότερα πήραν διαζύγιο – Πρώην συμπαίκτης του σε ομάδα ράγκμπι είπε στο BBC ότι ο Κάρολ είχε πει πως έχει καρκίνο και σε μέλη της ομάδας, λαμβάνοντας τρόφιμα και ποτά

Μία γυναίκα στη Βρετανία, ο σύζυγος της οποίας της έλεγε ψέματα πως έχει καρκίνο, δήλωσε ότι τα επί σειρά ετών ψέματά του «έκλεψαν τόσα πολλά από τη ζωή μου».

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του BBC, η Λούσι Γουΐτσαρντ από το Λέστερ είπε πως ο 35χρονος Ντέιβιντ Κάρολ της είχε πει το 2006 που είχαν γνωριστεί ότι είχε λευχαιμία. Παντρεύτηκαν το 2011 και αργότερα πήραν διαζύγιο.

Όπως είπε η ίδια, το 2015 η μητέρα της του έδωσε 2.000 λίρες για θεραπεία στις ΗΠΑ, επειδή τους είχε πει ότι ο καρκίνος ήταν στο τελικό στάδιο.

Στον Κάρολ επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης με αναστολή για απάτη. Σύμφωνα με τη Γουΐτσαρντ, η οικογένεια άρχισε να υποπτεύεται πως κάτι δεν πήγαινε καλά ενώ ο Κάρολ έλειπε στις ΗΠΑ, κάνοντας διακοπές αντί για αντικαρκινική θεραπεία.

Η 31χρονη είπε πως του μίλησε για το θέμα όταν επέστρεψε, αλλά ίδιος έγινε έξω φρενών και προσπάθησε να συνεχίσει την απάτη. «Έβαλε ακόμα και έναν συνάδελφό του στη δουλειά να μου τηλεφωνήσει, κάνοντας τον γιατρό του» ανέφερε η ίδια.

Αργότερα ο Κάρολ παραδέχτηκε ότι είχε πει ψέματα για τη λευχαιμία, με τη Γουΐτσαρντ να δηλώνει «απίστευτα πληγωμένη και θυμωμένη», καθώς «έκλεψε τόσα πολλά από τη ζωή μου».

Πρώην συμπαίκτης του σε ομάδα ράγκμπι του Λέστερ είπε στο BBC ότι ο Κάρολ είχε πει πως έχει καρκίνο και σε μέλη της ομάδας, λαμβάνοντας τρόφιμα και ποτά. Μάλιστα, η ομάδα του διοργάνωσε και δύο εκδηλώσεις για συγκέντρωση χρημάτων, προς στήριξη του ίδιου και των πασχόντων από λευχαιμία.

Του επιβλήθηκε φυλάκιση 26 εβδομάδων με αναστολή δύο ετών, καθώς και 180 ώρες αμισθί εργασίας και καταβολή αποζημίωσης 2.000 λιρών. Επίσης, του έχουν επιβληθεί περιοριστικά μέτρα για 12 μήνες, στο πλαίσιο των οποίων του απαγορεύεται να έρθει σε επαφή με τη Γουΐτσαρντ και τη μητέρα της.

Πηγή: huffingtonpost.gr