ΔΕΙΤΕ...
Home / ΥΓΕΙΑ / ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ / Καταγγελίες για εξαπάτηση από ινστιτούτο αισθητικής

Καταγγελίες για εξαπάτηση από ινστιτούτο αισθητικής

Αντί για υαλουρονικό έβαζαν ορό με τζελ υπερήχων – Μαρτυρίες που συγκλονίζουν για ινστιτούτο αισθητικής.

Κέντρο αισθητικής έχει καταφέρει να εξαπατήσει εκατοντάδες ανυποψίαστους πελάτες αρπάζοντας τα λεφτά τους και πουλώντας ανύπαρκτες και επικίνδυνες θεραπείες.

«Ένιωθα έναν πόνο στο πρόσωπό μου και δεν μπορούσα να μιλήσω. Ήμουν πρησμένη στο δεξί μου μάγουλο. Πήγα την επόμενη μέρα εκεί, περίμενα τον γιατρό ο οποίος δεν ήρθε ποτέ. Ήρθε ένας κύριος και μου είπε να πάρω κορτιζόνη για μέρα και θα γίνω καλά», είπε μια γυναίκα που παραμορφώθηκε μετά το δήθεν υαλουρονικό που της χορήγησαν.

«Η συμπεριφορά τους ήταν απαράδεκτη. Ήρθε μια κοπέλα και με κορόιδεψε μέσα στη μούρη μου. Περίμενα τρεις ώρες τον γιατρό και δεν ήρθε ποτέ. Μου είπαν ότι έπαθα αλλεργική αντίδραση», πρόσθεσε.

Πρώην υπάλληλος στο ινστιτούτο αποκάλυψε πως εξαπατούν τα θύματά τους οι ιθύνοντες.

 

«Τα μηχανήματα δε δουλεύανε, δεν είχαν συντηρηθεί ποτέ. Υπήρχαν σφραγισμένα προϊόντα τα οποία επιδείκνυαν στον κάθε πελάτη. Όταν ο γιατρός πήγαινε να κάνει την προετοιμασία της θεραπείας, έβαζε στην άκρη το σφραγισμένο κουτί, έπαιρνε άδεια μπουκαλάκια μπότοξ, τα γέμιζε με φυσιολογικό ορό και το χορηγούσε στον πελάτη», εξήγησε στην κάμερα του Mega.

«Το ίδιο γινόταν και με το υαλουρονικό. Εκτός από φυσιολογικό ορό έβαζαν και τζελ υπερήχων στη σύριγγα ώστε να σταθεροποιηθεί στο σημείο, να φαίνεται φουσκωμένο», πρόσθεσε.

Χθες, το LIVE NEWS παρουσίασε την περίπτωση ενός πρώην αστυνομικού, από τον οποίο κατάφεραν να αποσπάσουν 515.000 ευρώ, τάζοντάς του θεραπεία για τη λεύκη.

 

Σήμερα, παρουσιάζεται πώς κατάφεραν να ξεγελάσουν έναν ηλικιωμένο άνδρα, αρπάζοντάς του 600.000 ευρώ.

«Ο συγκεκριμένος κύριος ήταν απελπισμένος γιατί ήταν μεγάλος ηλικιακά, είχε μια κοπέλα που ήταν μικρή ηλικιακά και του έλεγε ότι θα τον παρατήσει. Είχε το τοπικό πάχος στην κοιλιά. Μέσα σε περίπου τρεις μήνες του πήραν συνολικά πάνω από 600.000 ευρώ με θεραπείες μούφα. Υπάρχει θεραπεία στην οποία του έχουν πάρει σε μία μέρα 22.000 ευρώ για μια αμπούλα. Η αμπούλες ήταν άδεια φιαλίδια που γεμίστηκαν με φυσιολογικό ορό και τζελ υπερήχων», ανέφερε πρώην υπάλληλος του ινστιτούτου.

 

Έταζαν χειρουργεία σε νοσοκομεία

Ένας εκ των ιδιοκτητών του ινστιτούτου δίχως ιατρικές γνώσεις, παρουσιάζεται ως πλαστικός που εργάζεται στο Θριάσιο νοσοκομείο.

«Κάποιες περιπτώσεις που ερχόντουσαν ήταν δύσκολες. Τους έλεγαν ότι πρέπει να κάνουν χειρουργείο οπότε τους έλεγαν ότι θα πρέπει να δώσουν κάποια προκαταβολή με την οποία θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν ημερομηνία στο νοσοκομείο. Θυμάμαι μια ηλικιωμένη από την Κηφισιά που της είχαν πάρει 12.000 ευρώ προκαταβολή. Όταν ερχόταν ο καιρός για το χειρουργείο και δε γινόταν και παραπονιούνταν, ερχόταν με τους μπράβους του και έλεγε μη μας ξανααπειλήσεις γιατί έχω γνωστούς και μπορώ αν σου κάνω κακό», λέει η πρώην εργαζόμενη.

 

Μέχρι στιγμής, το συγκεκριμένο ινστιτούτο συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά, έχοντας αλλάξει τουλάχιστον έξι ονομασίες, με εκατοντάδες καταγγελίες και εξαγριωμένους ανυποψίαστους πελάτες που έπαθαν είτε ζημιά στο σώμα τους είτε κλαίνε την τσέπη τους.

 

πηγη newsbomb