ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Κατέσχεσαν Lamborghini γιατί ο ιδιοκτήτης δεν είχε πληρώσει τέλη κυκλοφορίας!

Κατέσχεσαν Lamborghini γιατί ο ιδιοκτήτης δεν είχε πληρώσει τέλη κυκλοφορίας!

Μια Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce (2015) κατασχέθηκε από την αστυνομία του Isle of Wight της Αγγλίας καθώς μετά από τυπικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός δεν είχε πληρώσει τέλη κυκλοφορίας!

Το περιστατικό έγινε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου με τους αστυνομικούς να οδηγούν μια πολιτική BMW X5. Ο οδηγός της Lamborghini ήταν συνεργάσιμος και σταμάτησε στην άκρη του δρόμου. Οι αστυνομικοί έλεγξαν τα χαρτιά του και είδαν πως είχε να πληρώσει τέλη κυκλοφορίας από τον Αύγουστο του 2020, κάτι που οδήγησε σε κατάσχεση του οχήματος με γερανό.

Ενημερωτικά, τα τέλη κυκλοφορίας στην Αγγλία για ένα αυτοκίνητο σαν την Aventador είναι £2.175 (€2.540) τον πρώτο χρόνο και £475 (€555) για τα επόμενα έτη. Αυτό σημαίνει πως ο συγκεκριμένος παραβάτης μπήκε σε όλη αυτή τη διαδικασία για ένα μηδαμινό κόστος σε σύγκριση με την αξία του υπεραυτοκινήτου η οποία υπολογίζεται μεταξύ £200.000 – £350.000 (€233.511 – €408.644) στην αγορά μεταχειρισμένων της Αγγλίας.

Για να πάρει πίσω την αγαπημένη του Lamborghini Aventador SV, ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να πληρώσει όχι μόνο τα τέλη κυκλοφορίας αλλά και επιπλέον χρήματα για την κατάσχεση.

 

[Πηγή: Carscoops]