ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Κατέστρεψε το PlayStation του γιου του επειδή τον μετέτρεψε σε… «ανόητο» | ΦΩΤΟ

Κατέστρεψε το PlayStation του γιου του επειδή τον μετέτρεψε σε… «ανόητο» | ΦΩΤΟ

«Πατέρας της χρονιάς» χαρακτηρίστηκε ο Βρετανός Σάιμον Σο, ο οποίος πήρε δισκοπρίονο και… κατέστρεψε την κονσόλα του γιου του επειδή τον μετέτρεψε σε «παντελώς ανόητο».
Ο άνδρας μένει στο Μάντσεστερ και χαμογελώντας στην κάμερα φίλου του έκανε χίλια κομμάτια το PlayStation του γιου του, αξίας 400 ευρώ!

«Γεια σε όλους. Είμαι ο Σάι. Αυτό είναι το δισκοπρίονό μου κι αυτό το PlayStation του γιου μου, που πήρα από το δωμάτιό του, γιατί τον μετέτρεψε σε παντελώς ανόητο και μπούχτισα».

Ο… αποφασισμένος πατέρας ανήρτησε μάλιστα το βίντεο που διαλύει την κονσόλα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και έλαβε τον τίτλο του «πατέρα της χρονιάς».

«Αυτός είναι πατέρας!… Θα τους το δείξω αργότερα, χα χα!» έγραψε ένας χρήστης.

Ωστόσο, άλλοι χρήστες που σκέφτηκαν λίγο πιο… μακριά, έσπευσαν να του τονίσουν πως έκανε λάθος διότι στο τέλος θα καταλήξει να αγοράσει καινούρια κονσόλα στον γιο του!

«Συγγνώμη φίλε, αλλά η γυναίκα σου θα σε αναγκάσει να αγοράσεις άλλο για τα Χριστούγεννα. Καταλαβαίνω πάντως την οργή σου», σχολίασε ένας.

Ένας άλλος συμπλήρωσε: «Κατανοώ ότι κατέσχασες το μηχάνημα, αλλά η χώρα είναι σε άθλια κατάσταση, τα κοινωνικά παντοπωλεία ζητούν συνεχώς δωρεές και θα μπορούσες μ’ αυτό να κάνεις χαρούμενη μια οικογένεια τα Χριστούγεννα, ειδικά αν τα παιδιά της δεν πάρουν κανένα δώρο».

Πηγή: cnn

Διαβάστε την συνέχεια...