ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Κωφό μωρό ακούει το «σ΄αγαπώ» από την μητέρα του για πρώτη φορά και κλαίει από χαρά | BINTEO

Κωφό μωρό ακούει το «σ΄αγαπώ» από την μητέρα του για πρώτη φορά και κλαίει από χαρά | BINTEO

Η Τσάρλι, η υπέροχη κόρη της Κρίστι Κιν, γεννήθηκε τον περασμένο Αύγουστο. Δυστυχώς, όμως,το μωρό γεννήθηκε εντελώς κωφή. Ωστόσο, οι γονείς της ήταν αποφασισμένοι να βρουν μια λύση και τελικά μπόρεσαν να πάρουν μικρά βοηθήματα ακοής για την κόρη τους.

Η στιγμή που η μικρή ακούει την μητέρα της να της λέει «Γεια» για πρώτη είναι πραγματικά συγκινητική και κάνει το πρόσωπό της να ακτινοβολεί από ευτυχία.

Η Κρίστι ήθελε να θυμούνται για πάντα αυτή την στιγμή και γι’ αυτό αποφάσισε να την καταγράψει. Μολονότι η Τσάρλι είναι ακόμη μωρό, συγκινείται πολύ σύντομα, μόλις ακούει την φωνή της μαμάς της για πρώτη φορά. Την στιγμή κατά την οποία η Κρίστι της λέει «Σ’αγαπώ» η μικρή βάζει τα κλάματα από χαρά!

«Επιτέλους, ζήσαμε αυτή την μαγική στιγμή που περίμενα από τότε που πήραμε τα βοηθήματα ακοής. Δεν περιμέναμε να ακούσει κάτι και γι’ αυτό δεν μπορώ να βρω λέξεις για να περιγράψω την μαγεία της στιγμής», σχολίασε η Κρίστι στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Πηγή: www.newsone

Διαβάστε την συνέχεια...