ΔΕΙΤΕ...
Home / VIDEO / Κρήτη: Χάλασε το μηχανάκι της, την βοήθησε να βάλει μπρος και τώρα παντρεύονται.VIDEO

Κρήτη: Χάλασε το μηχανάκι της, την βοήθησε να βάλει μπρος και τώρα παντρεύονται.VIDEO

Αυτή εδώ είναι μία ερωτiκή ιστορία καθαρής κρητικής τρέλας η οποία ακούγεται σαν παραμύθι. Ένα υπέροχο παραμύθι που οδήγησε δύο νέους στα σκαλιά της εκκλησίας στην Κρήτη.

Να σας συστήσουμε τον Σταύρο και τη Γεωργία, τον μηχανικό και τη φαρμακοποιό που γνωρίστηκαν… από λάθος, ερωτεύτηκαν και πλέον ετοιμάζονται να παντρευτούν.

Το pre-wedding movie, το βίντεο δηλαδή το οποίο τράβηξαν προτού ανέβουν στα σκαλιά της εκκλησίας, είναι μία μικρή υπερπαραγωγή: γυρίσματα πολλών ημερών, διαφορετικά locations (περιοχές) στα Χανιά, κωμικές ανατροπές στο σενάριο και, τελικά, ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα το οποίο έχει γίνει viral σε όλο το νησί.

Να μας συγχωρείτε για την χρήση πολλών αγγλικών όρων στις προηγούμενες προτάσεις αλλά αυτό συμβαίνει διότι αυτή η ταινιούλα θα μπορούσε άνετα να σταθεί στο Χόλιγουντ.

Εκτός αυτού όμως, από τις εικόνες εκείνο το οποίο μπορούμε να κρατήσουμε είναι η ιστορία – αλλά και το πώς το να “μείνεις” με το μηχανάκι σου μπορεί να σε κάνει να βρεις τον έρωτα της ζωής σου!

Δείτε ο pre-wedding video το οποίο έχει γίνει viral στην Κρήτη:

Ωω ρε μάνα γκάζια! pre wedding Σταύρος & Γεωργία

Ω ρε μάνα γκάζια! Το ξεκαρδιστικό pre-wedding movie του Σταυρού και της Γεωργίας. Μια μεγάλη παραγωγή με πολυήμερα γυρίσματα σε διαφορετικές περιοχές των Χανίων οδηγεί σε ένα κωμικό και ευφάνταστο αποτέλεσμα. Η μοιραία συνάντηση του Σταύρου με την Γεωργία, ένα σαραβαλάκι που κάνει σούζες, ενας γκαφατζής παραγιός και άλλα πολλά σας περιμένουν στην ταινία αυτή. Βάλτε τη ζώνη σας και καλή διασκέδαση!Διεύθυνση Φωτογραφίας: Μιχάλης ΧαιρέτηςΜουσική: Ηλίας ΒλαμάκηςΜοντάζ: Γιώργος ΧαιρέτηςΣενάριο – Σκηνοθεσία: Σταύρος Μανωλακάκης

Gepostet von Michalis Cheretis Photography am Samstag, 10. November 2018

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Μιχάλης Χαιρέτης
Μουσική: Ηλίας Βλαμάκης
Μοντάζ: Γιώργος Χαιρέτης
Σενάριο – Σκηνοθεσία: Σταύρος Μανωλακάκης

Διαβάστε την συνέχεια...