ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Κρήτη: Ένοχος ξανά 46χρονος για την ασέλγεια στην κόρη της γυναίκας του

Κρήτη: Ένοχος ξανά 46χρονος για την ασέλγεια στην κόρη της γυναίκας του

Ένοχο, χωρίς κανένα ελαφρυντικό για την ασέλγεια σε βάρος της ανήλικης προγονής του έκρινε σήμερα το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης τον 46χρονο άνδρα, ο οποίος επέστρεψε στη φυλακή προκειμένου να συνεχίσει την έκτιση της ποινής που του επιβλήθηκε.

Η ακροαματική διαδικασία, σύμφωνα με το cretapost.gr, διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, όπως προβλέπεται σε περιπτώσεις εμπλοκής ανηλίκων και το δικαστήριο επέβαλε ποινή κάθειρξης 15 ετών στον κατηγορούμενο, κατά συγχώνευση.

Υπενθυμίζεται πως πρωτόδικα, ο 46χρονος άνδρας είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 17 ετών και έξι μηνών και είχε οδηγηθεί στη φυλακή μετά την ετυμηγορία του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Λασιθίου.

Πιο συγκεκριμένα το δικαστήριο, χωρίς να αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό στον κατηγορούμενο τον έκρινε ένοχο για την κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση αλλά και για την αποπλάνηση ανηλίκου που έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας του.

Ο κατηγορούμενος το χρονικό διάστημα από τις αρχές του 2015 έως και τον Αύγουστο του 2016 φέρεται ότι ασελγούσε σε βάρος της έφηβης κόρης της τότε συζύγου του, την οποία η γυναίκα είχε αποκτήσει από προηγούμενο γάμο της. Ο καταδικασθείς φαίνεται πως όλο το παραπάνω χρονικό διάστημα εκμεταλλευόταν την απουσία της συζύγου του και την εμπιστοσύνη που επεδείκνυε στο πρόσωπό του ασελγώντας σε βάρος του ανήλικου κοριτσιού.

thestival