ΔΕΙΤΕ...
Home / Η ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ / ΝΕΑ / Κρητικόπουλα για φίλημα: Έδωσαν τα χρήματα για τις εκδρομές σε οικογένειες που το είχαν ανάγκη! | ΦΩΤΟ

Κρητικόπουλα για φίλημα: Έδωσαν τα χρήματα για τις εκδρομές σε οικογένειες που το είχαν ανάγκη! | ΦΩΤΟ

Τα παιδιά είναι η ελπίδα και όταν βλέπεις σε αυτά να λειτουργούν τα αντανακλαστικά της Ανθρωπιάς και της Αλληλεγγύης, δεν μπορείς παρά να διατηρείς την αισιοδοξία σου ότι μπορούν να δημιουργήσουν έναν κόσμο καλύτερο από αυτόν που έχτισαν τα δικά μας χέρια.

Ο λόγος για τα της εισαγωγής, μια απίστευτα καλή είδηση που μας ήρθε από τα Χανιά και συγκεκριμένα από τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου.

Εκείνους που όσα χρήματα συγκέντρωσαν κατά την περυσινή χρονιά για τις εκδρομές τους, προτίμησαν να τα προσφέρουν σε οικογένειες του σχολείου που βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια. 

 

Χίλια και άλλα τόσα μπράβο για την απίθανη κίνησή σας, παιδιά, και ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας τα αντανακλαστικά σας αυτά να μη «ξεθωριάσουν» από την κυνικότητα της ενήλικης ζωής…

 

Η ανάρτηση του σχολείου:

«Από τις πιο συγκινητικές στιγμές! Ειδικός έπαινος για ιδιαίτερες πράξεις αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς στους εκπροσώπους του περυσινού μας 15 μελούς αλλά και στους προέδρους τμημάτων της Α τάξης που έδωσαν όλα τα χρήματα που συγκέντρωσαν για τις εκδρομές τους για τις οικογένειες του σχολείου μας που είχαν οικονομική ανάγκη! Χίλια μπράβο είναι λίγα παιδιά! Μας κάνατε όλους περήφανους!

 

daynight