ΔΕΙΤΕ...
Home / Η ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ / ΝΕΑ / Μαθήτρια από την Κρήτη δίνει την προσωπική της μάχη – Πάμε να τη βοηθήσουμε!

Μαθήτρια από την Κρήτη δίνει την προσωπική της μάχη – Πάμε να τη βοηθήσουμε!

 

Η έφηβη η οποία πάσχει από σάρκωμα τύπου Ewing έχει μεταβεί σε ειδικό κέντρο της Μπολόνια στην Ιταλία όπου οι θεραπείες στις οποίες υποβάλλεται υπολογίζεται ότι θα διαρκέσουν έναν περίπου χρόνο.

Το κόστος τόσο της θεραπείας όσο και της διαμονής είναι δυσβάσταχτο για την οικογένεια του κοριτσιού. Για τον λόγο αυτό, η εκπαιδευτική κοινότητα στο Ηράκλειο ανασυντάσσει τις δυνάμεις της ζητώντας τη συνδρομής εκπαιδευτικών, γονέων μαθητών αλλά και των πολιτών προκειμένου να ανοίξει μια “μεγάλη αγκαλιά” για την έφηβη που δοκιμάζεται.

Η διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έχει ήδη ενημερώσει τα σχολεία για τη νέα εκστρατεία αγάπης που έχει ξεκινήσει, ενώ σχετική ανάρτηση έκανε και ο Τάκης Σάπιος, διευθυντής στο Λύκειο Ασημίου, εκλεγμένο μέλος της ΕΛΜΕ Ηρακλείου και αιρετός στο ΠΥΣΔΕ Ηρακλείου.

Μαθήτρια ανάρτηση σάρκωμα

Υπενθυμίζεται πως στα μέσα του Δεκέμβρη η εκπαιδευτική κοινότητα κινητοποιήθηκε για μία ακόμη φορά, ευαισθητοποιώντας τους πάντες, για την περίπτωση μαθητή του 1ου Γυμνασίου Ηρακλείου ο οποίος έπρεπε άμεσα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

 

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τόσο εντυπωσιακή που μέσα σε ελάχιστα 24ωρα, συγκεντρώθηκαν τα χρήματα και η επέμβαση του 14χρονου έγινε με επιτυχία νωρίτερα από όσο αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Πηγή: cretalive