ΔΕΙΤΕ...
Home / ΑΣΤΕΙΑ / ΠΕΡΙΕΡΓΑ / Μεγάλο σοκ υπέστη η δασκάλα που αντίκρισε μπροστά της γυμνό άνδρα να αυνανίζεται.

Μεγάλο σοκ υπέστη η δασκάλα που αντίκρισε μπροστά της γυμνό άνδρα να αυνανίζεται.

Μεγάλο σοκ υπέστη δασκάλα σε σχολείο της Μεσαράς σύμφωνα με τη σελίδα του fb Δια-sos-τε τη Μεσαρά, όταν μετά τη λήξη των μαθημάτων πήγε να κλειδώσει τις τουαλέτες και αντίκρισε μπροστά της νεαρό γυμνό άνδρα να αυνανίζεται.

Ο δράστης είχε εισέλθει παράνομα στο σχολείο χωρίς να γίνει αντιληπτός με αποτέλεσμα η εκπαιδευτικός να τρομάξει και να βάλει τις φωνές. Αμέσως ο νεαρός «τα μάζεψε» και το έβαλε στα πόδια. Από τις περιγραφές , η Αστυνομία αλλά και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στα ίχνη του οι οποίοι διαπίστωσαν οτι πρόκειται για άτομο με ψυχολογικά προβλήματα και διάφορα άλλα θέματα.

Η εκπαιδευτικός δεν θέλησε να υποβάλλει μήνυση ωστόσο ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα για να μη ξανασυμβεί. Σε πρώτη φάση του απαγόρευσαν να ξαναπλησιάσει στο σχολείο αλλά και στο χωριό ενώ ετοιμάζονται και άλλα μέτρα.

Για το θέμα πάντως έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες αρχές και η αστυνομία.
Εντύπωση πάντως προκάλεσε η δήλωση του όταν ρωτήθηκε γιατί προέβη σε αυτή την πράξη και απάντησε: «εγώ το έκανα για τη δασκάλα όχι για τα παιδιά…»

apopsilive.gr